Beskrivelse

Opgrader dit soveværelse med det smukke nordiske stribede sengetøj i grøn og hvid fra By Night. Denne dobbelte dynebetræk i størrelsen 200×220 cm og to pudebetræk på 60×63 cm er lavet af 100% bomuldssatin med ekstra fint vævning på 230TC. Med sin bløde tekstur og luksuriøse udseende vil dette sengetøj ikke kun give dig en god nats søvn, men også tilføje et strejf af elegance til dit soveværelse.

Sengetøjet har en praktisk lynlås-lukning på både dyne- og pudebetræk, hvilket gør det nemt at skifte sengetøj og holde det rent. Det kan vaskes ved 60° C, tørretumbles og stryges, hvilket gør vedligeholdelsen af dette sengetøj til en leg.

By Nights nordiske stribede serie er perfekt til den moderne boligindretning med sit stilfulde design og afdæmpede farver. Du kan også være tryg ved at sengetøjet er certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX®, hvilket betyder at det er testet for skadelige stoffer. Opgrader dit soveværelse med dette smukke grønne og hvide sengetøj og nyd en god nats søvn i stil.