Beskrivelse

På Sovedyret elsker vi at præsentere jer for de bedste produkter til familien og børn. Derfor er vi glade for at kunne introducere Thats Mine Sengetøj – Baby – Levi – Dino Esta. Dette sengetøj er perfekt til de små dinosaur-elskere derhjemme.

Thats Mine er et varemærke, der er kendt for deres kvalitetsprodukter til børn. Deres sengetøj er ingen undtagelse. Det er lavet af blødt og åndbart bomuld, der sikrer en god nattesøvn for dit barn. Sengetøjet er også OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det er fri for skadelige stoffer.

Levi Dino Esta sengetøjet er designet med et sødt og farverigt dinosaur-motiv, der vil vække glæde hos enhver lille dreng eller pige. Det er perfekt til både baby- og juniorsengen og fås i størrelserne 70×100 cm og 100×140 cm.

Med Thats Mine Sengetøj – Baby – Levi – Dino Esta kan du give dit barn en hyggelig og tryg nattesøvn. Det er også en perfekt gaveidé til babyshower eller fødselsdag. Så hvorfor ikke forkæle dit barn med dette lækre sengetøj? Klik dig ind på vores hjemmeside og bestil det i dag. Din lille dinosaur-fan vil elske det!