Sleepbag er en helt ny babysovepose til dit barn.

Du skal til at kigge på noget helt unikt, og jeg vil forsøge at give dig et så godt billede af Sleepbag.dk soveposen, som virkelig er dansk innovation der har tænkt nyt. Du kan også gå direkte over på Sovedyret og bestille en Sleepbag sovepose.

Her er benyttet de nyeste teknologier til materialer. Materialet er super lækkert microfiber, af samme slags som bliver brugt til High Performance sportstøj, ligesom NASA bruger det i rumdragter. Stoffet er coated og dermed både vindtæt, vandafvisende og åndbart.

Den kommer lige nu i en traditionel sort farve, en fed denim og en grå med små søde robotter på.

Soveposen er foret med 300 g fiberisolering og inderst er den foret med det lækreste bløde plys.
Tilsammen er disse materialer med til at sikre den rette kropstemperatur til din baby.

Det betyder altså, at den selv regulerer varmen. Er der meget varmt udenfor, så holder den dit barn koldt – er der meget koldt udenfor, så holder dit barn varmt. Det samme hvis dit barn ligger på børneværelset.

Mere end en babysovepose

Sleepbag soveposen er mere end bare en sovepose, den har rigtig mange funktioner, som gør hverdagen lettere for dig og giver dig en frihed som forældre og Super komfort til din baby.

Legetæppe med uroholder

Den kan anvendes som et super blødt og lækkert legetæppe og her kan man købe legestænger til, som let sættes fast på soveposen med trykknapper, foruden legestængerne kan du også få de søde krammedyr også fra Sleepbag.

Når legetiden er slut og din baby er blevet lidt træt, så folder du simpelthen bare legetæppet sammen og så har du soveposen, helt uden dyne, da denne er tænkt ind i designet på soveposen.

Brug den som pusleplads

Sleepbag kan også anvendes som pusleplads og det medfølgende lagen, som er sat fast med velcro, gør det hurtigt og nemt at gøre klar til et skift.

Kan bruges til cirka 3 års alderen

Soveposen følger med dit barn fra den nyfødte baby og indtil barnet er omkring 3 år. Soveposen kan foldes på flere måder, så den passer til lige præcis den størrelse som barnet nu har.

Sleepbag kan anvendes både i barnevognen og i sengen, hvis du også gerne vil bruge den som lift, så kan du købe bærepladen ved siden af. Den medfølger ikke, men er et tilkøb.

Bærepladen

Bærepladen monteres nemt under bunden på soveposen og de kraftig læder remme som, monteres igennem selve soveposen, sikre at pladen forbliver centreret unden barnet. Bærepladen er, ligesom resten af soveposen, coated, så den er let at holde ren.

Vask af Sleepbag soveposen

En fugtig klud kan klarer mange småpletter, men skulle du få brug for at vaske betrækket på bærepladen, så er det også muligt. Vi vil anbefale at du vasker betrækket med vrangen ud, således at de kraftige bære seler er inden i betrækket under vask.

Bærepladen monteres i løbet af et øjeblik og kan bære et barn op til 12 kg.

  • Bærepladens vægt: 1,5 kg
  • Soveposens vægt: 1,5 kg

Vask og vedligeholdelse og materiale

Selve soveposen kan selvfølgelig vaskes i maskine ved 40 eller 60 grader og kan tørretumbles ved lave temperaturer.

Teknisk info på babysoveposen

  1. Sleepbag er sikkerhedstestet og opfylder kravene for LIFTE – EN 1466
  2. Sleepbag er kemi testet og opfylder kravene i henhold til – EN 71-3 & EN 71-9
  3. Sleepbag legestænger og krammedyr er CE – mærket.
  4. Sleepbag bruger keramiske Meida micro fibre og temperaturregulerende materiale fra Outlast
  5. TEKNOLOGISK INSTITUT har testet Sleepbag i isoleringsevne.

Hvor kan du købe sleepbag sovepose?

Jeg har endelig fået alle modellerne af soveposerne på lager i Sovedyret, så du har mulighed for at købe selve babysoveposen, men også alt tilbehøret med lagener, babytæpperne, bæreplader, legestænger og krammedyr.

Prisen på en babysovepose alene er 1.899 kroner.

Køb en Sleepbag babysovepose nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *