• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK

Konges Sløjd babynest

En babynest fra Konges Sløjd er tidens mest populære og brugbare baby accessorie. De har samtidig lavet en til tvillinger, som mange har efterspurgt.

En Konges Sløjd babynest er perfekt til at bruge i dobbeltsengen, når baby skal ligge mellem jer - eller på sofaen eller legetæppet.

Konges Sløjd babynest

Babynest fra andre mærker

Vi har et stort udvalg af babyneste fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

Gamcha babynest - Safari
Gamcha babynest - Safari
599,00
Klovn babynest fra Gamcha
Klovn babynest fra Gamcha
595,00
NyhedGrey kapok babynest fra Filibabba
Grey kapok babynest fra Filibabba
899,00

Konges Sløjd babynest

Konges Sløjd er altid af høj kvalitet og det samme gælder deres babyneste og soveposer, som er af 100% økologisk bomuld.

De har taget deres prints fra sengetøjet og benyttet det på deres babynest, så du kan altid matche sengetøj og babynest, så det hele ser super fint ud. Du kan naturligvis også mixe på tværs af de mange designs, som Konges Sløjd har. De passer nemlig ofte rigtig godt sammen, fordi de er dusede i farven og utrolig simple i mønstret. 

Babynesten er et utrolig praktisk og lækkert accessories til dit barn. Du vil ikke fortryde at investere i en babynest fra Konges Sløjd. Den kan nemlig bruges alverdens steder og den giver støtte og komfort til dit barn. 

Når barnet skal sove mellem mor og far, så er en babynest utrolig god. Den giver barnet plads at ligge på og du kan sikrer dig at barnet ligger trygt og godt mellem jer. 

Nesten kan også bruges i sofaen eller på gulvet, hvor barnet kan ligge i eller måske ligge med en lille legetøj og kører sig selv træt. 

De store runde kanter sikrer at barnet ikke triller ud af nesten, og det giver tryghed for både forældre og barn.

En babynest er ofte brugt de første måneder, fordi babynesten minder om da han/hun var inde i mors dejlig varme og trygge mave. Det var tæt og godt. Babyreden har samme funktion. 

Du kan bruge babynesten i tremmesengen og barnevognen, hvis det virker for stort for barnet og har brug for mindre plads. 

Tvillinge babynest 

Det er et utrolig efterspurgt emne, tvillinge babynest. Her kan to små babyer ligge sammen og hygge sig. 

Den store babyrede kan også bruges til et enkelt barn, hvor den i stedet har funktion som en lille kravlegård.

Du skal ikke bekymre dig om at skulle købe to babyneste, fordi nestene kommer nemlig i unisex designs og neutrale farver som kan bruges af både dreng og pige. 

De neutrale farver gør også, at du kan lade babynesten gå i arv til søster eller bror.

Babynesten er altså en perfekt gaveidé, hvis du fx ikke kender kønnet. Sovedyret pakker altid gratis ind, hvis du ønsker det. Også sender vi den gratis, fordi du handler for over 399 kroner. Det bliver vidst ikke nemmere at købe barselsgave eller fødselsdagsgave. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.