• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bloomingville Mini plakater

Bloomingville Mini laver de fineste plakater. Plakaterne er uden rammer, men vi har enkelte billeder, hvor den allerede sidder i ramme. Det vil fremgå på selve produktsiden. 

Alle plakater fra Bloomingville Mini sendes i et hårdt rør, så plakaten ikke bliver beskadiget under fragt. 

Bloomingville Mini plakater

Tilbud (50 %)Bloomingville mini væg dekoration i bambus - Løve
Bloomingville mini væg dekoration i bambus - Løve
DKK889,00444,50

Mere om Bloomingville Mini plakater

Du kan uden tvivl få de sødeste plakater fra Bloomingville Mini til både piger og drenge. Plakaterne er inspirerende og sjove og passer perfekt til det fine børneværelse. 

Plakterne kommer i forskellige farver, hvor nogle egner sig mere til drengeværelset og andre til pigeværelset. Samtidig er vi så heldige at der også er nogle plakater som egner sig til begge køn, altså er de unisex. Det er derfor perfekt hvis bror og søster deler værelse eller hvis plakaten skal gå videre til den næste i rækken og det ikke er af samme køn som det tidligere barn. En unisex plakat er en perfekt fødselsgave eller barselsgave, hvis ikke man i forvejen kender til kønnet. 

Med en plakat kan man skabe et trygt og børnevenligt værelse, fordi plakaten skaber personlighed og charme. 

Dekoration til væggene 

Plakater er med til at dekorere væggene og kan hænge på mange forskellige måder. Du kan blande store og små og hænge dem i forskellige højder eller ved siden / ovenover hinanden. Det er helt op til dig, og der er egentligt ikke nogle regler for, hvordan du hænger dine plakater - det er kun op til fantasien. 

Du kan også vælge at stille billedet på en hylde, hvis ikke du ønsker at den skal hænge på væggen. 

Plakat med eller uden ramme 

Mange af Bloomingville Minis plakater kommer uden ramme, hvor få kommer i ramme. Ønsker du at købe en ramme med, så kan dette sagtens lade sig gøre. Bloomingville designer nemlig også de smukkeste rammer, som du kan købe her.  

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.