Vi har runde Bloomingville Mini tæpper og vi har rektangulære (næsten firkantede). De kommer i flotte farver til dreng og pige.

Det er gode dusede farver med de sødeste motiver af bjørne, kaniner og andre dyr.

Bloomingville Gulvtæppe – 110×110 cm – Memmo – Natur
Original price was: 599,95 kr..Current price is: 359,97 kr..
-40%
Bloomingville Gulvtæppe – Ø: 130 cm – Friends – Natur
Original price was: 899,95 kr..Current price is: 539,97 kr..
-40%
New
Bloomingville Tæppe – Froggy – Grøn
Original price was: 699,95 kr..Current price is: 419,97 kr..
-40%
Bloomingville tæppe blå elg
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 174,50 kr..
-50%
Bloomingville tæppe med striber
Original price was: 349,00 kr..Current price is: 174,50 kr..
-50%
Tæppe, natur
799,00 kr.
Ville Tæppe
599,00 kr.
New
Produkt kategorier

MERE OM BLOOMINGVILLE MINI GULVTÆPPER

Med et Bloomingville gulvtæppe kan du indrette børneværelset med et personligt præg og give liv til værelset. Et tæppe behøves ikke være kedelig firkantet uden print og ensfarvet. Det må gerne give liv og være legende. Bloomingville Mini indbyder børnene til at lege og være kreative i deres tankegang.

Du kan få tæpper med print af pile og veje, så barnet kan lege med sin lille bil og kører rundt på tæppet. Du kan også få tæpper der indbyder barnet til at hoppe rundt og lave hinkerude eller måske bare blive bedre til at tælle. Måske dit pigebarn føler sig som en prinsesse og gerne vil have et prinsessetæppe i en flot rosa farve? Dét vil i hvert fald fuldende prinsesseværelset. Du kan også få søde tæpper med dyr.

Gulvtæpperne er alle i forskellige former – runde, lange, kroner, måner, bjørneansigt, firkantede – you name it. Med et Bloomingville Mini tæppe vil du skabe et personligt præg på børneværelset.

HVOR SKAL GULVTÆPPET LIGGE

Det er helt op til dig, hvor på værelset du lægger tæppet. Den kan ligge ved sengen, så barnet kan træde ud på den efter en god lur eller nats søvn. På den måde skal de små fødder ikke ned på det kolde gulv. Der er da ikke noget bedre end varme fødder om morgenen. Hvis først fødderne fryser, så begynder hele kroppen at fryse, og det er først når sokkerne kommer på, at kroppen kan begynde at finde varmen igen. Tæppet ved siden af sengen kan også komme til fordel for dig som forælder. Det er altid rarest at stå på noget varmt og blødt, når barnet skal puttes eller vækkes.

Gulvtæppet kan også ligge midt i rummet, måske under et lille bord eller for sig selv, så børnene kan lege på det. Tæpperne er nemlig så flotte, at de sagtens kan ligge til fuld skue midt i børneværelset.

Bloomingville har designet et tæppe, som gør det muligt for barnet at bærer på det og have alt legetøjet med på samme tid. Tæppet kan nemlig fungere som en pose, fordi den kan strammes ind med en snor. Alt legetøjet kan derfor være inde i posen og barnet kan have tingene med alle steder i huset og bagefter pakke sammen og have det med ind på værelset når han/hun er færdig med at lege.

Høj kvalitet og hæklede tæpper

Mange af tæpperne er af hæklet bomuld fordi det holder på levetiden og fordi det er super lækkert.

Gulvtæpperne er høj bomuldskvalitet og er dejlig blødt. Dit barn kan lege på tæpperne alt det han eller hun lyster, fordi det hverken kradser eller klør.

Et gulvtæppe er en perfekt gave, fordi det ikke er noget man normalt tænker at man står og mangler, men det kan ofte fuldende et børneværelse. Vi pakker naturligvis gratis ind.