Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Bloomingville Mini

Bloomingville har skabt en helt ny serie til børn de kalder "Mini". Det er deres meget populære farver, temaer og mønstre som de har gjort børnevenlige.

De har skabt sengetøj, puder, tæpper, plakater og andre spændende ting til børneværelset. Du vil helt sikkert komme til at elske Bloomingville Mini serien mange år frem. 

Bloomingville Mini

Barselskurv - Pige
Barselskurv - Pige
279,00
Tilbud (Spar 40 %)Bloomingville Mini opbevaring - Hvid med dyreprint
Bloomingville Mini opbevaring - Hvid med dyreprint
DKK189,00113,40
Tilbud (Spar 40 %)Mus uro fra Bloomingville Mini - Grå
Mus uro fra Bloomingville Mini - Grå
DKK49,0029,40
Tilbud (Spar 40 %)Bloomingville væg deko - Multifarvet
Bloomingville væg deko - Multifarvet
DKK169,00101,40
Tilbud (Spar 40 %)Bloomingville  mini hylde - Grå
Bloomingville mini hylde - Grå
DKK999,00599,40
Tilbud (Spar 40 %)Bloomingville mini babytæppe - Blå med dyr i flyver
Bloomingville mini babytæppe - Blå med dyr i flyver
DKK339,00203,40
Tilbud (Spar 40 %)Bloomingville mini dekoration - Måner & stjerner
Bloomingville mini dekoration - Måner & stjerner
DKK159,0095,40
Tilbud (Spar 40 %)Kanin pude fra Bloomingville Mini
Kanin pude fra Bloomingville Mini
DKK249,00149,40
Tilbud (Spar 40 %)Hvid Bamse og Rosa skyer pude fra Bloomingville Mini
Hvid Bamse og Rosa skyer pude fra Bloomingville Mini
DKK249,00149,40
Tilbud (Spar 40 %)Grå uro med luftballon fra Bloomingville Mini
Grå uro med luftballon fra Bloomingville Mini
DKK95,0057,00
Tilbud (Spar 40 %)Luftballon plakat fra Bloomingville Mini
Luftballon plakat fra Bloomingville Mini
DKK75,0045,00

Mere om Bloomingville Mini 

Bag Bloomingville står grundlæggeren Betina Stampe, som finder inspiration i at designe produkter til det moderne hjem, der hjælper folk med at løse hverdags problematikker. Bloomingville er passioneret for design og alt det indebærer. 

De ønsker at skabe glæde gennem forandring. Det skal være enkelt og med kun et par enkelte Bloomingville produkter i rummet, kan det ændre hele rummets udseende.

Bloomingville har eksisteret siden 2000 med hovedkvarter i Ikast. De har siden start forsøgt at skabe designs der kan skabe glæde. Deres produkter er altid i hæj kvalitet og meget unikke.

Bloomingville Mini indretning

Du vil ikke have problemer med at indrette børneværelset, når du ser alle Bloomingvilles produkter. Der er tonsvis af forskellige produkter, fra store til små. Det er et helt univers for sig selv. 

De kommer gang på gang med nye inspirerende designs, som vi hos Sovedyret tager imod med åbne arme. Vi er super glade for at have Bloomingville Mini hos os, fordi deres produkter er med til at skabe et godt sovemiljø. Uden et inspirernde børneværelse, så kan det resultere i barnet ikke har lyst til at opholde sig der. 

Bloomingville præsentere møbler, såsom reoler, tavler, hylder, kasser og stofposer - alt sammen hvor der er tænkt på funktionalitet og design i sammenhæng med hverdagens trang til at kunne opbevare alle legesagerne. Derfor er mange af deres møbler flot designet men med gode obevaringsmuligheder. 

Du kan også få en masse tilbehør og pynteting, såsom plakater, puder, rammer, bogstøtter, tæpper og bamser m.m. På den måde kan du nemt indrette dit helt eget Bloomingville Mini børneværelse. Dog tilbyder de ikke nogen seng til børn. 

Der er noget til både piger og drenge og mange af deres produkter er unisex. Der er derfor massere at vælge imellem, det er bare med at finde den rigtige stil. 

Dekoration til børneværelset 

Bloomningville Mini arbejder meget med at have mulighed for at dekorere værelset så personligt og børnevenligt som muligt. Derfor er mange af deres produkter pyntet med sjove print eller udskæringer af dyr. Dét er med til at give et personligt præg over værelset. 

Det smarte ved deres produkter er at det sagtens kan stå alene uden af blive brugt. Tag fx deres smarte knager - hvis ikke de bliver brugt, så hænger de flot og fremstår som pynt med de søde udskæringer. 

Det samme gælder gulvtæpper, de er formet som fx en sød måne, stjerne, bjørn eller prinsessekrone. Alt sammen for at skabe personlighed. Et gulvtæppe behøves ikke være kedelig firkanten og ensfarvet. Med et Bloomingville tæppe får du et gulvtæppe der er med print og som står flot alene. Den giver charme til børneværelset. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.