Puder fra Bloomingville Mini i mange skønne farver, som deres univers rummer.

Du finder puderne som bl.a skyer, stjerner, bamsehoved, runde og i afskygninger af forskellige dyr eller som sengeslange.

Produkt kategorier

MERE OM BLOOMINGVILLE MINI PUDER

En pude er ikke kun til at sove med, de kan også bruges til pynt, hvis de har det rigtige udtryk – og det kan man med garanti sige, at Bloomingville Minis pyntepuder har.

De er nemlig super flotte og unikke. Deres unikke måde at designe deres produkte skinner 100% igennem i deres puder. Det unikke ved puderne er, at det hverken er til enten pige eller dreng – de kan bruges af begge køn. Puderne er derfor en oplagt gaveidé til barsel eller fødsel, hvis ikke man kender barnets køn.

Puder der kan give tryghed

En pude behøver ikke kun fungerer som enten hovedpude eller pyntepude. Bloomingville går meget op i funktionalitet og at produkterne skal forandre hverdagen. Derfor kan deres puder naturligvis også bruges som bamse. Deres sengeslange kan bruges til både sengerand og legebamse og deres pude som er så blød som en bamse og på samme tid ligner en bamse, kan sagtens fungere som en bamse.

Når tingene har flere funktioner end én, så går det hele lidt nemmere og man spare på samme tid penge, fordi man ikke skal ud og invistere i flere ting.

Pyntepuder til barnet

En pyntepude kan sagtens tages med ud i stuen, fordi Bloomingville designer deres puder på en måde så de ikke er for barnlige til at have stående fremme. De er stilrene og er inspireret af den nordiske stil. Puden skal også stå til pynt på sengen, når den er redt.