• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bloomingville Mini knager

De skønneste knager fra Bloomingville Mini i et væld af udformninger. Lige fra små søde lukkede øjne, til bamser, snegle over til ræve, stjerner og skyer. Der er så mange forskellige former, at du nok skal finde en der passer til dit barns børneværelse. 

Du finder knager i træ og metal fra Bloomingville Mini.

Bloomingville Mini knager

Mere om Bloomingville Mini knager

De skønne knager passer perfekt til børneværelset hvad enten det er drengeværelse eller pigeværelse. De fås nemlig i mange forskellige farver og former. 

Du kan få knager med hang eller under hang - det er helt op til dig, hvad du synes passer bedst til børneværelset. Knagen kan bruges til mange forskellige ting. Der kan hænges skoletaske, jakke, stofpose eller den kan hænge på væggen uden noget hængende derpå. De flotte knager hænger nemlig flot uden den er i brug. Knagerne er ikke kedelige - de er noget helt specielt hvor de er print af enten dyr, skyer, lukkede øjne eller er formet som fx en maske, ballon, krone eller stjerne. 

Knager med hank kan med fordel også bruges på badeværelset, så barnet har sin egen knage til håndklædet.

Knage til børneværelset 

Det kan ind i mellem være svært at finde rundt i, hvordan man skal skabe orden og struktur på et børneværelse. Det kan derfor være en god idé at have opbevaringsmuligher, som barnet kan finde rundt i. 

Hvis man har knager, som barnet kan relatere til, så kan det være nemmere at skabe struktur. Fx hvis man aftaler at skoletasken altid skal hænge på sommerfugl knagen, og jakken altid skal hænge på ballon knagen. Det er lettere at huske end at tingene skal hænge på enten højre eller venstre knage. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.