Filibabba sengetøj er blødt og lækkert med nordisk print der er enkelt og stilrent,men alligevel legende og sjovt for ungerne at kigge på.

Sengetøjet er syet i 100% GOTS certificeret bomuld, og har skjult lynlås.

Leveres i matchende stofpose med hank. Sengetøj fra Filibabba fås i baby og junior.

New
FILIBABBA Sengetøj Carrot Thief – Str. Baby (70×100)
Original price was: 379,95 kr..Current price is: 303,96 kr..
-20%
FILIBABBA Sengetøj Harvest – Str. Baby (70×100)
Original price was: 379,95 kr..Current price is: 303,96 kr..
-20%
FILIBABBA Sengetøj Magic Farm – Str. Baby (70×100)
Original price was: 379,95 kr..Current price is: 303,96 kr..
-20%
Junior sengetøj GOTS – Harvest
Original price was: 499,95 kr..Current price is: 299,97 kr..
-40%
Produkt kategorier

MERE OM FILIBABBA SENGETØJ

Filibabba er et univers til børn fyldt med kærlighed og søde designs. Virksomheden er et dansk designbrand som har rødder i Aarhus, men arbejder med hele Skandinavien, Europa og flere steder rundt i verden.

Filibabba er ejet af Christian Bendtsen og Lasse Rolighed olesen, som i 2015 lancerede deres første kollektion. De var den første danske virksomhed som lancerede en babynest, som de fik inspiration fra gennem Sverige og herefter viderudviklet på ideen og har siden taget det danske marked med storm.

Altid god kvalitet med fokus på miljøet

Sengetøjet er altid GOTS certificeret, fordi Filibabba har et ønske om at værne om miljøet og børnene.

Gennem hele produktionen har der derfor været fokus på at respektere miljøet og er derfor meget miljøvenlig. Du kan derfor med god samvittighed lade dit barn sove i sengetøj fra Filibabba, da det er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Det økologiske bomuld er derfor også meget velegenet til allergikere.

Filibabba er så miljøfokuseret at de samtidig genbruger deres emballage. Den tankegang kan vi hos Sovedyret godt lide at være en del af.

Designs der ikke er til at stå for

Filibabba designer de sødeste print til børneværelset. Sengetøjet er ikke noget man bare lige kan gemme væk med mindre man har et sengetæppe. Derfor er det vigtigt at man har sengetøj med print, som man hjertens gerne viser frem. Og med sengetøj fra Filibabba har man ikke lyst til at gemme sengetøjet væk.

De fine designs er rolige og tidsløse, og kan derfor bruges mange år frem. Designs fra Filibabba er ofte unisex og du kan derfor roligt lade den gå videre til det næste barn i rækken. Designet er lavet således at den ikke går af mode selvom man bliver ældre – de er nemlig lavet for at kunne inspirere både børn, unge og voksne.