• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Filibabba kapok

Se alt tilbehøret fra Filibabba lavet af 100% rent kapok. 

Dyne og pude i baby eller junior størrelse og ammepude samt babynest i 100% økologisk kapok, der har gode egenskaber til at skabe et sundt sovemiljø.

Kapok er temperarturregulerende, svedtransporterende, antibakteriel, åndbar og allergivenlig. 

Filibabba kapok

Mere om kapok fra Filibabba

Når du handler tilbehør lavet af kapok, så er du med til at støtte miljøet og samtidig give dit barn et produkt, som er kanon godt for dets sovemiljø. 

Kapok er nemlig af ren natur og stammer fra regnskovene. Når kapokken bliver høstet skal træet ikke fældes. Træet anses nemlig som helligt. Når der produceres produkter lavet af kapok, så kan man med sikkerhed sige at man støtter miljøet, fordi kapokken ikke er i nærheden af kemiske stoffer eller andet, der skader miljøet. 

Filibabba har lavet det fineste tilbehør til baby, hvor det er af 100% kapok og med yderstof af 100% økologisk bomuld. 

Kapok fyld til dyner, puder, ammepuder og babynest

Barnet kommer i kontakt med mange ting i løbet af dagen, og det er vigtigt at tingene er sunde at være i fysisk kontakt med. Derfor har filibabba taget de produkter, som barnet er specielt tæt på, når det sover. Barnet sover / hviler mange timer i løbet af døgnet og derfor har virksomheden taget disse sovetilbehør og fyldt med kapok frem for almindeligt polyester skum. 

Filibabba har lavet dyner og puder til børn i baby- og junior størrelse, fordi det er essentient at barnet har noget godt at sove med. Hvis et barn har tendens til at svede eller få det rigtig varmt i løbet af natten, så er kapok dyner og puder et rigtig godt valg. Det er nemlig temperaturregulerende, så hvis barnet har det varmt, så vil varme blive drevet væk fra kroppen, så temperaturen igen bliver behagelig. 

Mange børn har det med at sparke dynen af kroppen, fordi han / hun har det for varmt. Kapokdyner er lavet af 80% luft og det gør den 6-8 gange lettere end bomuld. Det er en fordel, fordi dynen vil virke lettere og det er åndbart.

Kapokken i pude og dyne er også svedtransporterende, så barnet ikke vil vågne op med sved på dynen og føle sig våd og kold. Det er helt klart en fordel mange børn vil have godt af. 

Babynest af kapok er også et godt valg, fordi barnet vil være mange timer i nesten. Barnet vil kunne komme i kontakt med kanterne, som er med kapokfyld. Her er der ingen grund til bekymring, fordi det netop er åndbart og økologisk. 

Ammepuden bliver brugt i forbindelse med spisetid og barnet kan måske spilde en smule. Hvis ikke det blicer gjort rent, så vil bakterier kunne formere sig - men fordelen ved kapok er at bakterier og husstøvmider ikke kan overleve i kapokken. Det synes vi hos Sovedyret er helt fantastisk. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.