Soft Gallery pusletasker er fornemme og vældig praktiske. Du finder pusletaskerne med de velkendte Soft Gallery ugler i forskellige farver. Der er løbende kommet nye styles til, så du altid har mulighed for at følge med tidens trends, motiver og print.

Toilettaskerne kommer i samme flotte design.

Produkt kategorier

PUSLETASKER OG TOILETTASKER FRA SOFT GALLERY

Soft Gallery er kendt for at være altid at levere et ultra blødt produkt, og det er naturligvis også tilfældet ved deres pusletasker og toilettasker. De er bløde, moderne og kanon praktiske – er der mere at forlange?

Vi er vilde med deres designs og det smarte er at du kan få det samme design på både pusletaske og toilettaske. Du kan derfor matche i både farve og print, og kan også mixe det en smule op ved at vælge samme print men i en anden farve.

Du kan bl.a få det flotte print af ugler eller print af en masse prikker i forskellige farver. Deres designs er moderne og unisex, hvor det ofte kun er farven der adskiller det til enten pige eller dreng.

 

PUSLETASKE MED MANGE LOMMER

Du vil have god mulighed for at skabe orden i din pusletaske fra Soft Gallery. Der er nemlig én stor lomme, som lukkes med lynlås og heri er der yderligere 3 små rum, som du kan putte små ting i, der ellers kan være svært at finde frem til, hvis det bare ligger blandet sammen i et stort rum.

Det kan også være nødvendigt med ting, der skal være lettilgængelig såsom nøgler eller sut, og der er derfor lavet en lomme på ydersiden, som lukkes med en enkelt knap.

Taskerne kan med fordel også bruges som weekendtaske eller til hverdag. Det er helt op til fantasien, hvad du bruger pusletasken til.

 

TOILETTASKE / MAKEUPTASKE

om du bruger toilettasken som makeuptaske eller til små pusleting, det er helt op til dig. Den kan tages med i pusletasken, hvori du måske har lagt vaskeklude, kam, babycreme eller lignende. Eller den kan ligges i weekendtasken, så du har styr på dit makeup.

 

100% økologisk bomuld

Taskerne er altid i høj kvalitet og af 100% økologisk bomuld. Det er super lækkert og fri for kunststoffer. Taskerne er også med 100% polyesterfyld, som giver en smule beskyttelse til sagerne, du har liggende i taskerne.

Kvaliteten er i top og du vil ikke fortryde at købe en pusletaske eller toilettaske fra Soft Gallery. Det er også en perfekt gave til fx dåb eller fødsel, da det er en gave man altid kan bruge. Sovedyret pakker altid gratis ind og du kan få fri fragt, hvis du handler for over 399 kroner.