Mangler du en køredragt / sovedragt eller en lækker fleecetrøje til dit barn, som dit barn eksempelvis kan putte lunt og blødt i, i barnevognen på de kolde dage, så finder du nu dragterne og jakkerne fra Joha og Cam Cam her.

Der findes køredragter i mange varianter, eksempelvis i uld, uld/bomuld med knapper, lynlås eller hætte. Her finder du også hætter, futter og luffer.

MERE OM KØREDRAGTER

Når man skal på tur, så er det en god idé at pakke dit barn ind i en god og dejlig varm køredragt. Med det danske vejr, kan man aldrig rigtigt vide, om det pludseligt bliver koldt eller varmt. Derfor er en køredragt et oplagt valg, da barnet hverken må fryse eller få hedeslag.

Det er vigtigt at den ikke er for stor, da den ellers ikke har samme effekt som en der passer perfekt. Er der for meget luft mellem dragt og krop, så vil barnet begynde at fryse, fordi der er for meget luft at skulle varme op. På samme vis kan det umugligt være rart for barnet at svømme rundt i en stor køredragt.

Mange af vores dragter er af merino uld, fordi det simpelthen er det lækreste og blødeste, vi længe har rørt. Merino uld er et fantastisk produkt, som kan bruges året rundt pga dens gode funktioner. Ulden er temperaturregulerende og vil ikke lugte, hvis barnet begynder at svede.

Vi har køredragter / sovedragter til både piger og drenge og fås i forskellige farver med lynlås eller knapper. Det smarte ved dragterne er at de åbnes fra hals til ben og det er derfor nemt at få barnet i og ud af dragten.

Hvad skal man have ud over en køredragt?

Har dragten ikke handsker eller futter, så skal du have dette ved siden af. Det kan du selvfølgelig også finde på denne side. Du kan få futter og luffer i samme farver og stof / uld, så du har et sammenhængende outfit. De søde hjelme er af merino uld og bomuld og er i 2 lag, så de små øre holder sig varme.

Mange af vores dragter har dog indbygget luffer og futter, bl.a fordi de har fold-om funktion. Det gør du kan vælge at folde enderne rundt, så den lukker om foden / hånden eller du kan folde den således at foden / hånden er fri.

HVORDAN VÆLGER JEG DEN PERFEKTE KØREDRAGT / SOVEDRAGT?

Du skal tænke over, hvilken størrelse dit barn bruger og hvor hurtigt dit barn vokser. Det kan være dyrt at skifte køredragt konstant, fordi man ikke har overvejet, hvor hurtigt han/hun vokser. På samme tid skal du overveje hvilken farve, den skal være. Er det en farve, som går af mode indenfor den nærmeste fremtid, eller er det en farve, som er tidsløs?

Skal dragten have lynlås eller knapper? Vi anbefaler at vælge lynlås, fordi det holder bedre på varmen. Men der er også noget helt unikt og charmerende ved knapper. Så hvis man har lidt ekstra tid, når barnet skal pakkes ind i dragten, så er knapper super søde. Det er derfor en smagssag.