• Fri fragt over 599 DKK
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.8 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Uld

Hos Sovedyret fører vi nu lækkert undertøj, nattøj, bodyer, heldragter, køredragter & huer i uld. Både 100% uld, merinould, uld/silke og uld/bomuld. Du finder uldet i mærkerne Joha, Wheat, Smallstuff & Soft Gallery.

Uld serierne er i varianter til både drenge og piger, og til de mindste fra str 56/60 til 90/92 & til de lidt større børn fra 100/98 -120/116. Uld er lækkert, lunt & funktionelt.  

Ved uld tøj bør man altid anvende vaskemiddel som egner sig til uld

Uld

Mere om uld

Et materiale som uld er super funktionelt og lækkert på samme tid. Det holder barnet varmt, når kulden melder sin ankomst. Det fås i både undertøj, nattøj og overtøj og er et rigtig godt produkt til dit barn. 

Vi har alle de populære mærker indenfor uld - Joha, Wheat, Smallstuff og Soft Gallery. De laver alle unikke produkter indenfor uld og kan ikke sammenlignes. Kvaliteten er høj og vi har størrelser til de fleste - helt fra størrelse 56/60 til 120/116. Vi har derfor fra 0-1 mdr. til 5-6 år. 

Uld er et vidundermateriale

Uld har et ry for at klø og kradse, men vi har en masse produkter som er af 100& merino uld og det siges at være det blødeste uld der findes. Derfor skal du ikke længere bekymre dig om kløen og kradsen - det er nemlig kanon lækkert at røre ved. Samtidig er det temperaturregulerende og svedtransporterende. Derfor vil dit barn ikke begynde at fryse, hvis han / hun skulle få det varm. Ulden vil nemlig ikke absorbere sveden men i stedet lede den væk fra kroppen. 

Ulden kan også fås i varianter, hvor det er blandet med bomuld eller silke og er derfor utrolig lækkert at have på. Det er specielt vores undertøj og nattøj som er en blanding mellem de forskellige stofvarianter. 

Det er ikke kun i den kolde tid at uld er godt for barnet. Det er nemlig også godt i varmen pga den temperaturregulerende funktion. Ulden vil samtidig transportere fugten væk, så barnet ikke sveder. 

Økologisk uld er din sikkerhed 

Mange af vores uldprodukter er af 100% økologisk uld og du risikere derfor ikke at ulden har været i kontakt med sundhedsskadeligt materiale. Det er din sikkerhed for at barnet ikke påvirkes af de ellers skadelige stoffer som er på ikke-økologisk tøj. Almindeligt tøj bliver sprøjtet, hvor økologisk tøj er fri for disse skadelige stoffer. Især børn er følsomme overfor skadelige stoffer, og det er derfor en god idé at købe økologisk tøj, som sidder tæt på kroppen - såsom undertøj og nattøj. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.