Studio Feder blev skabt i 2018 af Sascha Feder med et ønske om at bygge en virksomhed, hvor ren æstetisk design er en del af dets DNA. Meget af dette kommer fra Saschas personlige stilfilosofi, som er simpel, blød og smukt farvet samt et øje for kvalitet som et must-have.

Kollektionen omfatter tekstiler til hjemmet såsom sengetøj, pudebetræk og viskestykker samt beklædning til voksne og børn. I 2019 har Studio Feder opnået GOTS certifikatet som garanterer, at alle bomuldsprodukter er økologiske og fremstillet med en betydelig social ansvarlighed og mindst mulig miljøbelastning.

Produkt kategorier

Studio Feders mission

Missionen er at gøre det muligt for flere mennesker at træffe bæredygtige valg når det kommer til produktvalg. Dette betyder gerne valgmuligheder i højere kvalitet som kan anvendes over en længere periode eller endda gives videre efter endt brug.

Desuden arbejder Studio Feder med en daglig passion for hele tiden at forbedre sig selv for at undgå unødvendig belastning af miljøet.

Hvem er Sascha Feder

Sascha Feder har mange års erfaring indenfor mode-, interiør- og produktdesign. Hun har arbejdet med begge de helt store mærker herhjemme såvel som mindre virksomheder, alt sammen dybt involveret i produktionsprocessen hver gang der var tale om et af hendes designs.

Dette skyldes hendes fokus på bæredygtighed og social ansvarlighed under produktionen af et produkt; ligeledes bekræftede det vigtigheden i hensyn til certificering af GOTS godkendelse til denne virksomhed.

Noget af det Studio Feder producerer, inkluderer sengetøj i flere forskellige størrelser (140x200cm., 140×220 cm., 150×210 cm., 200×220 cm og så baby størrelsen i 70x100cm og junior i 100x140cm).

Det er klart sengetøjet Studio Feder blev kendt på – men nu laver de også lagener, sengetæpper, nattøj, sovemasker, puder, viskestykker, tote bags & toilettasker, duge & servietter, blazere & frakker, huer & halstørklæder, strik, skjorter & veste; bukser & nederdele; t-shirts; nattøj til børn; babytæpper og meget andet.

Det er et mærke der konstant udvikler sig.