Vi er vilde med det dansk designede Småfolk og især deres sengetøj – vi har derfor et stort udvalg af deres sengetøjet.

Sovedyret huser også alt andet godnat tilbehør, såsom sengerande, ammepuder, ammepudebetræk, tæpper, nattøj, puslepuder og morgenkåber. Muligheder er der mange af.

Af sengetøj får du de fleste designs i både baby og junior, hvor der i enkelte designs også er voksenstørrelse.

Produkt kategorier

MERE OM SMÅFOLK

Småfolk er fra 2005 og er et af de største børnetøjsmærker der findes på det danske marked. Det skønne retro mærke er grundlagt af Maria Grandjean og Tana Kretzschmer og er siden vokset sig større og større.

Ideen bag småfolk kom da de synes, at datidens børnetøj generelt var alt for kedeligt og ikke inspirerende nok. Det var voksentøj til små mennesker. Småfolk tøjet er derfor inspireret fra de glade 60- 70´ere, hvor farverne var glade og friske.

Grundtanken bag småfolk har derfor været at genfinde denne glade og friske retrostil, som også børn kan identificere sig med. Småfolk er kendt for prints med bl.a. katte, traktor, aber og i særdeleshed deres æbler i et væld af forskellige farver.

Småfolk er gået fra at være en lille virksomhed til nu at være i adskillelige butikker landet over, såvel online som offline. Det er en super flot udvikling, som vi hos Sovedyret er stolte af at være en del af.

Retro fra Småfolk

Småfolks retrodesign er desuden kendt for bløde materialer og de fleste af produkterne er Oeko-Tex mærket, som betyder at de er uden sundhedsskadelige stoffer, og forældre kan derfor købe babytilbehør fra Småfolk med god samvittighed.

Småfolk er kendt for at producere skønne sager til småfolket, lige fra nattøj til stofbleer, men i særdeleshed for deres lækre sengetøj i god kvalitet til både baby, junior og voksen. Hele familien kan altså putte sig under æblerne.

Læs mere om Småfolk på deres hjemmeside – https://smafolk.dk/ 

Kollektionerne fra Småfolk

Hvert år er der 4 nye kollektioer, hvor der hver gang kommer nye og meget inspirerende designs, som vi hos Sovedyret falder for med det samme.

Kollektionerne er lavet således, at de stilmæssigt passer sammen. Du skal derfor ikke være bange for at det sengetøj du købte i starten af året er gået af mode i slutningen af året. De går nemlig i fin spænd med hinanden.

Du kan derfor også sagtens have flere forskellige designs fra Småfolk, da de har det samme udtryk og derfor matcher hinanden godt.

Samarbejde med Sophie la Girafe

Småfolk har sammen med Sophie la Girafe udviklet det sødeste print af de velkendte æbler fra Småfolk og det verdenskendte bidedyr, Sophie la Girafe. Produkterne er af det fineste 100% økologiske bomuld.

Printet er, som alle Småfolks print, unisex. Du skal derfor ikke bekymre dig om at bruge sengetøjet, sengeranden eller ammepuden til både din søn og datter. Designet af Sophie la Girafe og Småfolk kan vi kun synes godt om, da det er to søde ting smeltet sammen til en.