Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Småfolk

Vi, hos Sovedyret er vilde med det dansk designede Småfolk og især deres sengetøj - vi har derfor et stort udvalg i sengetøjet. Sengetøjet med de velkendte æbler, er ikke det eneste Sovedyret huser fra Småfolk. Alt andet godnat tilbehør finder du selvfølgelig også: sengerande, ammepuder, ammepudebetræk, tæpper, nattøj, puslepuder og morgenkåber.

Småfolk

Tilbud (Spar 40 %)Håndklæde fra Småfolk - Panda (100x150cm)
Håndklæde fra Småfolk - Panda (100x150cm)
DKK249,00149,40
Tilbud (Spar 40 %)Småfolk babytæppe - Stoneblue traktor
Småfolk babytæppe - Stoneblue traktor
DKK159,0095,40
Tilbud (Spar 40 %)Småfolk håndklæde - Grøn med små æbler (70x140cm)
Småfolk håndklæde - Grøn med små æbler (70x140cm)
DKK199,00119,40

Småfolk er fra 2005

Småfolk er et af de største børnetøjsmærke der findes på det danske marked. Det skønne retro mærke er grundlagt i 2005 af Maria Grandjean og Tana Kretzschmer.

Ideen bag småfolk, kom da de synes, at datidens børnetøj generelt var alt for kedeligt, og ikke inspirerende nok. Det var voksentøj til små mennesker. Småfolk tøjet er derfor inspireret fra de glade 60- 70´ere. Hvor farverne var glade og friske.

Grundtanken bag småfolk har derfor været, at genfinde denne glade og friske retrostil, som også børn kan identificere sig med. Småfolk er kendt for prints med bl.a. katte, traktor, aber og i særdeleshed deres æbler i et væld af farver.

Retro fra Småfolk

Småfolks retrodesign er desuden kendt for bløde materialer og de fleste af produkterne er økotex- mærket, som betyder at de er uden sundhedsskadelige stoffer, og forældre kan derfor købe Småfolk med god samvittighed.

Småfolk er kendt for skønne sager til småfolket, lige fra nattøj til stofbleer, men i særdeleshed for deres lækre sengetøj i god kvalitet til både baby, junior og voksen. Hele familien kan altså putte sig under æblerne. Særligt Småfolk kollektionen til efterår 2012, er helt fremagende med bl.a traktor og katteprint.

Læs mere om Småfolk på deres hjemmeside - http://smafolk.dk/ 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.