• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
Night & Day
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Night & Day

Night & Day er et dansk firma, som laver kvalitets sengetøj, bl.a. SoveTrine sengetøjet med elefanter, som de har gentryk i 2012. Det var populært i 1970érne, og er det stadig den dag i dag. Sengetøjet er lavet i 100% Oeko-Tex bomuld, som er blødt og lækkert for dit barn at sove i.

Sengtøjet fås i både baby og junior og sommetider voksenstørrelse.

Night & Day

Mere om Night & Day

Det danske mærke er blevet opkøbt af det danske dyne- og pude virksomhed "Artic", som er et af Danmarks første producenter af dyner og puder. De havde et ønske om at kunne levere flere elemtenter til soveværelset og fik derfor Night & Day under vingerne. 

Night & Day producerer nemlig det sødeste print på sengetøj til børn - den gode glame elefant fra 1970'erne. Det er et super sødt print som har et retro udtryk over sig med de fine retro farver til både piger og drenge. 

Sengetøj i god kvalitet

Sengetøjet er altid Oeko-Tex-mærket, og du skal derfor ikke bekymre dig om sundhedsskadelige stoffer, fordi det er 100% skadefrit for dit barn at sove i. 

Du får det fineste kvalitetssengetøj fordi det er vævet på Percale-metoden. Det betyder at holdbarheden er over det sædvanelige og tætheden i bomulden er helt utrolig. Vævningen giver en dejlig naturlig overflade på sengetøjet, og er derfor utrolig lækker at sove i. 

Er du allergiker, så er sengetøj fra Night and Day lige noget for dig. Sengetøjet er nemlig også BSCI certificeret og går derfor ind under de internationale standarder for at bidrage til bæredygtigheden. 

Sengetøjet lukkes med en fin lynlås, som gør det nemt at skifte sengetøjet og samtidig sikrer at dyne og pude bliver i sengetøjet. Man ser ofte at sengesæt med snorelukning går op eller falder af og det resultere i at dynen falder ud af sengetøjet.

Vaskeanvisning

Vi anbefaler at du vasker sengetøjet på 60 grader og altid med vrangen ud med lynlåsen halvt eller helt lukket. 

Du må gerne tørretumble sengetøjet og det anbefales ind i mellem at stryge det mens det stadig er fugtigt. 

Der må ikke bruges blegemiddel, fordi det beskadiger sengetøjet. Det skal helst vaskes sammen med andet vasketøj i samme farver. Så risikerer du fx ikke at farve dine hvide sokker blå, hvis du vasker med det blå sengetøj.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.