Beskrivelse

Dynebetræk: 200×200 cm
Pudebetræk: 2 stk. á 60×63 cm
Materiale: 100% blødt bomuldssatin
Vævning: Ekstra fin 230TC
(Thread count = antal tråde pr. kvadrat tomme)
Farve: Blå og hvid
Design: Nordic stripe
Brand: By Night
Lukning: Dyne- og pudebetræk med indvendig skjult YKK lynlås
Vask: 60°
Tørretumbling: Ja
Tåler strygning: Ja
Certificering: STANDARD 100 by OEKO-TEX® (2018OK0658)
Nordic stripe sengetøj er fremstillet i 100% bomuldssatin, med en ekstra fin og tæt vævning. Sengetøjet har en naturlig glans og blødhed, der giver sengesættet et elegant look, samtidig med at det føles blødt og lækkert mod huden. Bomuldssatin er åndbart og hjælper med at regulere kropsvarmen, hvilket gør det behageligt at sove i året rundt.
Bomuldssatin er slidstærkt, 100% farveægte og holdbart, som betyder, at sengetøjet bevarer sin kvalitet og udseende selv efter gentagne vaske.
Sengesættet er OEKO-TEX® certificeret. Certificeringen sikrer, at produktet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, og at det er produceret under ordentlige forhold, så du kan sove trygt om natten -så passer vi også godt på miljøet.
Dyne- og pudebetræk lukkes med indvendigt skjult YKK lynlås.
Køb let matchende pudebetræk til dine ekstra puder her
Frisk sengen og soveværelset op med et flot og lækkert sengesæt som dette. Benyt samtidig muligheden for at sikre dig maximal sovekomfort, ved at tilføje et nyt blødt lagen af høj kvalitet.
Du finder vores store sortiment af kvalitets lagner her
By Night er kendetegnet af dansk design – de giver dig behagelige sovekomponenter til dit nattemiljø i allerhøjeste kvalitet. By Night producerer sengetøj og lagner til hele familien og lægger stort vægt på tidens trends, således at produktionen altid indebærer moderigtige farver og designs.