Beskrivelse

Opgrader din babys krybbe med Pinolino Tekstiludstyr til krybbe/babyseng (4 dele) i ‘Happy Sheep’ blå. Denne eksklusive sengesæt er designet med fokus på både stil og funktionalitet. Den er vendbar, hvilket giver dig mulighed for at skifte mellem to forskellige mønstre alt efter stemningen eller humøret. Med høj kvalitets kantbånd får sengen et sofistikeret og gennemført look.

Sættet består af en dynebetræk, pudebetræk, krybbebeskytter og himmel. Alt er lavet af 100% bomuld, der føles lækker mod din babys sensitive hud. Dynebetrækket måler 100 x 135 cm, pudebetrækket måler 40 x 60 cm, og begge kan vaskes ved 60 grader takket være lynlåsen.

Krybbebeskytteren er designet til at passe til krybber på både 120 x 60 cm og 140 x 70 cm. Den har en aftagelig fyldning af tre puder, der kan vaskes ved 30 grader. Himmelen har en højde på 155 cm og kan også vaskes ved 30 grader.

Med Pinolino Tekstiludstyr får du ikke kun et smukt og holdbart sæt til din babys krybbe, men også fred i sindet, da det overholder Eco-Tex Standarderne for sikkerhed og bæredygtighed.