Beskrivelse

Cocoon Company kapok madras til tremmeseng 60×120 er det perfekte valg til dit barns sovemiljø. Denne madras er både økologisk og allergivenlig, og dens liggekomfort er helt i top. Kapok madrassen er fast og anbefales af eksperter til børn, og dens naturfibre gør den fugtafvisende, åndbar og temperaturregulerende. Derudover er den antibakteriel og allergivenlig, da husstøvmider, bakterier og svampesporer ikke kan leve i madrassen.

Cocoon Company er kendt for at udvikle og fremstille økologiske og miljøvenlige produkter, og denne madras er ingen undtagelse. Fyldet i madrassen er 100% økologisk kapok, som er naturfibre, der er blødere end bomuld og ca. 8 gange lettere. Betrækket på madrassen er også 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld.

For at holde madrassen ren og pæn anbefales det at investere i en Cocoon rullemadras, som kan tåle en tur i vaskemaskinen og tørretumbleren. Kapokken i madrassen kan flytte sig og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted, så det anbefales også at banke madrassen og lufte den stående indimellem.

Søvn er vigtigt for dit barns udvikling, og med en Cocoon Company kapok madras til tremmeseng 60×120 kan du sikre dig, at dit barn får den bedste liggekomfort og et sundt og behageligt sovemiljø.