Beskrivelse

Giv din baby den bedste start med en Cocoon Company kapok madras til Emmaljunga NXT90. Denne madras er ikke kun perfekt i størrelsen, men den er også antibakteriel og temperaturregulerende, hvilket skaber trygge og komfortable rammer for optimal søvn.

Det er vigtigt at vælge en madras, der er isolerende og åndbar, så din baby kan få en dyb og rolig søvn uden afbrydelser. Cocoon Company kapok madras er fyldt med naturfibre, der er varmeregulerende og umulige for husstøvmider, bakterier og svampesporer at trives i. Ydersiden er også 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, hvilket gør madrassen allergivenlig og antibakteriel.

Investeringen i en Cocoon liftmadras er det oplagte valg, når din baby skal have den bedste start. Madrassen er det naturlige og sunde valg, der er økologisk indeni og udenpå. Hvis du vil have en rullemadras til liften, kan du også finde den her.

Glem alt om syntetiske materialer og vælg en naturlig, økologisk og bæredygtig løsning til din baby. Med en Cocoon Company kapok madras til Emmaljunga NXT90 kan du give din baby den bedste start på livet.