Beskrivelse

Gør din seng endnu mere komfortabel med denne økologiske kapok-madras fra Cocoon Company. Udover at være fantastisk at ligge på, er madrassen også allergivenlig og bæredygtig. Kapok er et naturmateriale, som er vand- og fugtafvisende samt åndbar, hvilket sikrer en god nats søvn i et behageligt klima. Hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i kapok, så du får en madras, som er 100% allergivenlig og sikrer et sundt sovemiljø.

Madrassen er betrukket med økologisk bomuld, som er fremstillet under strenge krav til både miljøbevidsthed og arbejdsforhold. Den er også vand- og fugtafvisende samt åndbar, hvilket er vigtigt om natten, hvor kroppen kan afgive en del væske i form af sved.

Kapok er et bæredygtigt valg, da det er silkebløde fibre, som bliver høstet fra kapoktræet og hurtigt vokser ud igen. For at beskytte madrassen bedst muligt, kan du bruge en topmadras, som ydermere hjælper med at fordele kropsvægten bedre, hvilket giver endnu højere komfort.

Køb denne Cocoon Company kapokmadras, og skab et trygt og sundt soveklima i det lille værelse. Husk at banke madrassen indimellem, så kapok fibrene falder på plads, og lufte den stående indimellem samt vende den jævnligt. Bestil nu, og vi betaler fragten. Leveringstid 1-4 hverdage.