Studio Feder pyjamas er en klassisk, lækker og blød pyjamas til piger. Dette elegante sæt består af en skjorte med en rund krave og feminint touch samt bukser med elastik i taljen og sidelommer.

Det bedste af det hele er, at den er lavet af 100% økologisk bomuldspoplin, certificeret efter GOTS (Global Organic Textile Standard). GOTS standard sikrer, at produktet har gennemgået et miljømæssigt ansvarligt system fra produktion til forbrug.

Produkt kategorier

Beskrivelse af Studio Feder Pyjamas

Studio Feder Pyjamas har et feminint design – skjorten har en fin rund hals mens bukserne har lommer foran og elastik i taljen for nemheds skyld. Skjorten har desuden knapper for at lette på-og-af-processen. Der findes rigtig mange forskellige farver, alle nutidige og moderne.

De indvendige syninger er franske for at give en delikat luksuriøs finish og materialet er økologisk bomuldspoplin som sikre en restriktiv produktionsproces før anvendelse i form af bæredygtighedscertificering ifølge Global Organic Textile Standard (GOTS). Dette betyder altså, at produktet gennem alle trin fra produktion til forbruger undersøges grundigt og tilsikrer et miljøvenligt resultat uden kemikalier eller giftige stoffer.