• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Soft Gallery plakater

Super fine plakater fra Soft Gallery i mange flotte prints. 

Plakaterne er udviklet i samarbejde med Mado og de er de mest populære plakater fra Soft Gallery de seneste 11 år. 

Se de mange modeller til pigeværelse og drengeværelse her.

Bemærk: Pris er eksl. ramme. Tilkøb ramme her

Soft Gallery plakater

Mere om Soft Gallery plakater 

De mange plakater er designet gennem et nyt samarbejde med Mado. De mange plakater er inspireret af liv og børn og kærlighed. Plakaterne oser af læring og leg, som kan få børneværelset til at få et helt unikt udtryk. 

De mange plakater passer perfekt til både pigeværelset og drengeværelset, fordi der er så mange forskellige motiver der hverken egner sig mere til drenge end piger. Det er også kanon smart hvis bror og søster bor på samme værelse - på den måde er der ikke prinsesseplakater eller superhelteplakater, men i stedet plakater som passer til både pige og dreng. Man kan på den måde sige at mange af plakaterne er unisex. 

OBS. plakaterne er uden ramme - dog kan disse tilkøbes her

Plakater med dyr

Der er mange forskellige motiver men et sikkert hit er altid plakater med dyr. Det er sødt og lærerigt. Børn får et personligt forhold til dyret, fordi de kan se det i øjnene ligesom de kan ved deres dyrebamser. 

Plakater med dyr er humoristiske og søde på samme tid. De går ikke at mode og er med til at skabe en god stemning til rummet det hænger i. 

Plakat til hjemmet 

Det smarte ved de nye Soft Gallery plakater er at de kan hænge mange steder i hjemmet. De er ikke så barnlige at de ikke kan hænge i gangen eller andre steder i huset. 

Der er et abstrakt udtryk ved plakaterne og netop dét er med til at gøre dem unikke og anderledes end mange andre børneplakater. 

Plakaterne kan også nemt sættes sammen så de hænger som et sæt. Farverne går i flot smamenspil med hinanden og vil se super fine ud sammen. 

Den perfekte gaveidé 

Det kan sommetider være svært at finde en utrolig god gave, som personen ikke havde regnet med at få. Børn ønsker sig ofte legetøj eller også er det forældrerne der ønsker praktiske ting på barnets vegne. 

Men hvis du vil give en lidt anderledes gave, så er plakaterne fra Soft Gallery et godt valg. Husk at vi altid pakker gratis ind ved køb som gave, og der er gratis fragt ved køb over 399 kr. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.