Her ser du vores udvalg af det populære Snurk sengetøj, hvor det er et legende univers af sjove motiver, som sætter dit barn ind som hovedpersonen.

-40%
-40%
-30%
-40%
-40%
-40%

Arbejder på sagen...

No more items available

MERE OM SNURK SENGETØJ

SNURK er en virksomhed, der holder til i Amsterdam. Det hele startede fordi de ønskede at hjælpe hjemløse. Deres første design var derfor sengetøj der lignede papkasser, fordi hjemløse ofte ikke har andet at sove med.

De forsøger at gøre sengetøjet personligt men med et sjovt twist. De tager typsiske barndomsdrømme – såsom at blive astronaut, prinsesse, fodboldspiller osv og arbejder ud fra det.

Produktionen af sengetøjet er i Portugal, hvor SNURK rejser til mindst to gange om året for at tjekke kvaliteten og farverne, så alle sengesættene er som de forventer.

Sengetøjet er lavet af økologisk blødt bomuld som er lækkert at sove med. Det er ovenikøbet GOTS certificeret.

Prinsessesengetøj, fodboldsengetøj, dinosaursengetøj m.m

Det er et helt univers, når du ser de mange prints fra SNURK. Der er noget for enhver smag til både piger og drenge.

Msåke din dreng drømmer om at blive sørøver eller søve med abekatten fra regnskoven, eller din pige drømmer om at blive en fe, ballerina eller måske sove med havets søde sæler og pingviner.

Der er utrolig mange sengesæt, hvor dit barn kan komme til at ligne præcis det de drømmer om. Dét gør sengetøjet personligt og sjovt.

Realistisk sengetøj

På sengetøjet er billederne og farverne meget realistiske, fordi det er rigtige billeder af fx en brandmand, superhelt m.m.

Farverne er helt utrolige og det skal ses i virkeligheden før man forstår det.

Junior og voksen sengetøj

Mange af de flotte sengesæt kommer både i juniorstørrelse og voksenstørrelse. Enkelte kommer kun i den ene eller anden størrelse.

Når barnet vokser ud af juniorsengetøjet, så kan det typisk fås som voksensengetøj og han / hun behøver derfor ikke undvære sit yndlings sengetøj fordi de er vokset ud af det.

Sengetøjet er en sikker vinder indenfor gaver. Du kan ikke gå galt i byen med det personlige sengetøj fra SNURK. Så længe du ved, hvad barnet drømmer om eller har af interesse, så kan det ikke gå helt galt.