Læder pusletaske fra Sleepbag i et råt look, god kvalitet og fuld af gode funktioner. Der er massere af plads i tasken og med de mange lommer kan du nemt skabe orden i alle puslesagerne.

Den flotte lædertaske er perfekt til farmand, men kan også sagtens bruges af mor.

Produkt kategorier

Mere om sleepbag pusletaske

Når man taler om pusletasker, så bør man ikke gå ned på kvaliteten. Derfor er en Sleepbag pusletaske et super godt valg. Kvaliteten er nemlig utrolig høj, specielt fordi den er lavet af læder.

Læder er et holdbart materiale, som kan bære alle de mange pusleting, man som forældre fylder taskerne med. Efterhånden kan den gå hen og blive meget tung, og det er derfor vigtigt at have en pusletaske, som kan holde til vægten og ikke går let i stykker.

Af samme grund har Sleepbag ikke gået på kompromis med prisen, fordi det ikke altid er det billigste der er bedst. Med disse pusletasker behøver du ikke købe flere pusletasker, fordi de forrige er gået i stykker. Her kan du nøjes med én, som holder i flere generationer. Dét er billigere i længden og er samtidig miljøvenligt.

Stor rummelig pusletaske med god opbevaring

Der er to store rum i tasken, som åbnes og lukkes med lynlås. I det første rum er der endnu en lille lomme med lynlås, hvori du kan have nøgler, pung og andre vigtige småting. I det andet rum er to adskilte lommer, som du kan ligge vaskeklude, sutteflaske eller andet i. Det handler om at skave orden i en pusletaske som eller normalt hurtigt bliver rodet.

På forsiden er også en ekstra lomme, som du kan ligge ting, som skal være lette at få fat i – fx stofbleer til når barnet gylper.

Der er 7 lommer i alt, og i ét af lommerne ligger et mindekort, som du kan skrive på og gemme til dit barn – måske stille den på værelset som et flot accessories.

Når barnet er blevet for gammel til at du skal bruge en pusletaske, så kan den gemmes til den næste i generation, eller den kan bruges som weekendtaske.

Far pusletaske

Det er ikke ofte at man ser en pusletaske, som kunne være mere perfekt til farmand. Typisk er pusletaskerne feminime med mange farver og print, men med en læderpusletaske skal far ikke bekymre sig om at skulle gemme den væk. Den kan roligt smides om skulderen og vises frem med stolthed.

Tasken fra Sleepbag kan naturligvis også bruges af kvinder. Det er helt op til dig, hvem i familien den passer bedst til – om I som forældre skal have hver jeres, eller om I kan deles. Står man i stedet som enlig far, så behøver tasken ikke deles med nogen, og du kan derfor selv nyde den.

Ægte læder taske i god kvalitet

Tasken fra Sleepbag er lavet af ægte bisson skind, som har et råt look. Stoffet inde i tasken er af 100% økologisk bomuld og er med polyesterfyld. Der er tænkt på hver en detalje for at gøre tasken til den bedste, du kan få.

Med årene vil læderet forandre udseende, men det er kun til en fordel, fordi brugt læder er mere råt at se på.