Roommate designer nogle af de sødeste barnevognspuder med ansigter.

Barnevognspuderne er med til at give dit barn støtte under gåturerne hvor der kan være lidt bump på vejen.

Se de fine modeller fra Roommate her

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

MERE OM BARNEVOGNSPUDER FRA ROOMMATE

Når dit barn er begyndt at sidde op selv, så er en barnevognspude godt at have med sig. Den støtter nemlig barnet, hvis der skulle være bump på vejen. Med de støttende arme falder barnet nemlig ikke ind i siderne på barnevognen og falder heller ikke tilbage med hovedet først, fordi ryglænet holder barnet oppe.

Roommate designer nogle helt unikke og seje barnevognspuder, der er lidt ud over det sædvanelige. Puderne er i flotte farver og med ansigter der smiler og skaber glæde omkring sig.

Økologiske barnevognspuder

Barnevognspuderne fra Roommate er lavet af 100% økologisk bomuld og Oeko-tex standard fyld. Puderne er altså lavet i godt materiale til dit barn og du er samtidig med til at gavne miløet.

Puder med dyreansigter

Roommate laver deres barnevognspuder med dyreansigter, såsom løve og bjørn. Det er sjovere end en kedelig og almindlig pude uden mønster eller motiv.

Du kan derfor skabe en god stemning i barnevognen ved at pynte den med de sjove støttepuder.

Puderne kan også bruges uden for barnevognen, såsom i sofaen eller på gulvet, så barnet har ekstra med støtte. De er dejlige at sidde op af og vil med garanti også pynte flot på sengen.