• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Ramasjang kluns undertøj

Ramasjang kluns undertøj i 2 dele, designet i samarbejde med By Green cotton. Du finder undertøjet med figurerne Rosa fra Rouladegade, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, Onkel Reje og altid friske og humørbomben Hr. Skæg. 

Undertøjet er 100% økologisk (GOTS certificeret)

Undertøjet er farverigt, drømmende, barnligt og økologisk.

Ramasjang kluns undertøj

Mere om undertøj fra Ramasjang Kluns

Dette undertøj er to-delt og designet i nogle lækre farver, men det bedste er dog motiverne. Det er fire af de populære figurer fra Ramasjang. 

Vi har Hr. Skæg, den altid farverige, langskæggede og lærerige. Onkel Reje med piben, de røde kinder og den altid politisk meget ukorrekte sprog og fantastifulde historier. Den populære Rosa fra Rouladegade der elsker at bage kager og overraske dem der betyder allermest for de søde børn. Til sidst har vi Kristian fra Ramasjang Mysteriet, der aldrig går af vejen for en lakridspibe og at løse lumske gåder. 

De er alle udført i forskellige motiver på undertøjet, og i farver både til dren og pige. Der er noget i blåt, noget i rødt, noget i pink og lidt i gråt. Det er rimelig neutrale farver, hvilket gør at motiverne skiller sig endnu mere ud. 

Ramasjang Kluns undertøj bliver et stort hit til jul, hvor både bedsteforældre og forældre kommer til at bruge det som adventsgave eller julegave under træet. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.