• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Ramasjang kluns nattøj

Sødt og farverigt Ramasjang nattøj i to dele designet af Rosa fra Rouladegade, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, Onkel Reje & Hr. Skæg. Det er By Green Cotton der står bag, som er kendt for at producere lækre økologiske produkter. Ligeledes er dette Ramasjang nattøj 100% økologisk. De samme sæt fås også i undetøj.

 

Ramasjang nattøj

Mere om nattøj fra Ramasjang Kluns

Vi har lige siden vi hørte om samarbejdet mellem DR og By Green Cotton, at de skulle skabe noget nattøj, har vi glædes os her hos Sovedyret. Vores egne børn er vilde med Ramasjang og hele deres fantastiske univers. Sammenspillet med Kristian fra Ramasjang Mysteriet der løser gåder og mysterier der ofte blander de andre karakterer. 

Onkel Reje som er alt for grov i munden og politisk ukorrekt, men underholder på en fantasifuld måde. Så har de Rosa, som bor længere nede ad Rouladegade, hvor de andre karakterer også bor. 

Den mest populære er Hr Skæg, som altid er i højt humør og meget lærerig for børnene at lytte til.

Ramasjang udbygges hele tiden og nu er de kommet til nattøj, som kalder Ramasjang Kluns. Det gør dig i stand til at købe en gave til dit barn eller dine børn, som de kan nikke genkendende til og vil elske at falde i søvn i. 

Lige nu er det de fire karakterer du kan finde på et natsæt, som er todelt nattøj. Det kommer ikke som heldragt. 

Måske i fremtiden vil de udbygge med de mange andre karakterer til deres Ramasjang Kluns nattøj.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.