Din kurv0
Ramasjang Kluns
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Ramasjang Kluns

Hos Sovedyret kan du nu finde Ramasjang Kluns by Green Cotton på hylderne.

Kollektionerne af tøj er lavet i økologisk bomuld (GOTS certificeret) og hos os finder du et stort udvalg i undertøj og nattøj som Hr. Skæg, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, Rosa fra Rouladegade & Onkel Reje. Altsammen er designet i samarbejde med By green cotton.

Undertøj og nattøj er todelt og starter fra str 98. 

Farverigt, blødt, barnligt og økologisk, lige noget ungerne elsker.

Ramasjang Kluns

Mere om Ramasjang Kluns

De sidste mange år er Ramasjang vokset i popularitet og de 3 - 6 årige har fået et univers de kan more sig i, motionere og holde sig gang i og være lærerig i. Det er lige fra Hr. Skæg der lærer børnene at tælle, bogstaver, ord og matematik til Lille Nørd der lærer om biologi, fysik og kemi. 

Nu er Ramasjang vokset sig ind i tøj skabet, et samarbejde mellem DR Ramasjang og By Green Cotton. 

Det gør at du kan få en Rosa kjole med figuren Rosa fra Rouladegade. Den nye og populære karakter Onkel Reje er også at finde i Ramasjang Kluns kollektionen. En helt ny tøjkollektion med kjoler, natkjoler, underbukser, nattøj og mange andre tøjdele. 

Du kan være heldig at finde et Ramasjang Kluns tilbud når vi kører lidt udsalg en gang imellem - men det er en meget populær kollektion, så det bliver nok svært at finde. 

Størrelsen på nattøjet og undertøjet går fra str 98 og til 128, hvilket passer godt med alderen på målgruppen af børn. Ramasjang kører efter de 3 til 6 årige og hvis de bliver ældre, går de op i søsterkanalen DR Ultra. 

Ramasjang har også en fed app, som sætter barnet i stand til at spille spil med sine yndlingsfigurer. Specielt Kristian og Ramasjang Mysteriet er populær spil i app'en. 

Så vil du overraske dit barn, måske som en adventsgave eller ekstra lille gave, så er Ramasjang Kluns et rigtig godt bud.

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.