Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Peanut and Piglet Tvillinge ammepude

Tvillinge ammepuder fra engelske Peanut and Piglet i smukke designs, som kan bruges til både pige og dreng. 

Ammepuderne er det perfekte redskab når du har tvillinger, fordi det kan være hårdt for ryg og arme at amme to små børn - det er her tvillinge ammepuden kommer ind i billedet. Ammepuden hjælper dig nemlig med at stabilisere børnene og give dig komfort.

Peanut and Piglet Tvillinge ammepuder

Peanut and Piglet Tvillinge ammepude

Hvis du har tvillinger eller måske venter dig tvillinger, så er en ammepude et perfekt redskab. Det kan være hårdt i amme, skulder og ryg at holde børnene flere timer i døgnet. 

Når du er færdig med at amme det ene barn, så mangler det andet barn stadig og på det tidspunkt er dine armen måske allerede så trætte at bare tanken om at skulle amme endnu en lille pusling giver kramper. Det behøver ikke være sådan, når du skal amme dine børn. Du kan nemlig gøre det på én gang og uden at få ondt i ryg eller arme. 

Med tvillingeammepuden fra Peanut and Piglet slipper du nemlig for at skulle holde på børnenes vægt, men i stedet blot stabilisere dem, mens de ligger på puden. Du får samtidig et ryglæn, som gør at du ikke får ondt i ryggen, når de små ligger og spiser. 

Bedste tvillinge ammepude

Ryglænet kan vendes på to led - på det lange eller korte led. Det er kanon praktisk, når børnene vokser. Når de er helt små vendes ryglænget på det lange led, så du har optimal støtte til dit lænd. Men så snart de vokser, så er der ikke længere plads til de små fusser og du kan derfor vende ryglænet på det korte led, så du i stedet har støtte til hele ryggen. 

De små tvillinger får støtte fra den u formede pude, som er ekstra tyk og lækker at ligge på. 

Betrækket af et 100% bomuld og er med allergivenligt skum. 

Tvillinge ammepude test 

Ammepuderne er designet af Emma, som selv har to små tvillinger. Hun opdagede hurtigt at hun var nødt til at amme begge unger på en gang, da hun ellers ikke ville nå andre praktiske gøremål, hvis hun skulle amme børnene hver for sig. 

Hun udviklede derfor en ammepude, hvor begge børn kunne ligge og være trygge mens de spiste. Puden blev gennemtestet, produceret på ny og testet igen. Derfor er Peanet and Piglet tvillingeammepuder de bedste på markedet. 

Virksomheden er fra London og ammepuderne bliver derfor sendt direkte derfra. Det betyder at du har puden inden for 5-7 hverdage. Skulle der være reklemationer eller lignende, så skal du blot kontakte Sovedyret. Det giver ekstra tryghed for dig.

Amning ved kejsersnit

Mange mødre kan have problemer med at bruge en almindelig ammepude eller amme uden, hvis hun har fået lavet kejsersnit. 

Det viser sig at tvillinge ammepuden er super god i det tilfælde, fordi du ikke får en pude direkte på maven, pga den u formede pude, som børnene ligger på. 

Tvillinge ammestilling 

Hvorfor amme et barn, når du kan amme to på en gang? Vi ved at du som forælder kan have travlt med alverdens gøremål, og det er derfor optimalt at udnytte den tid vi har. 

En tvillinge ammepude er super god, fordi du netop kan spare tid og samtidig være sammen med de to små på én gang. Det giver en god tvillingestilling, hvor du kan sidde oprejst og føle dig tryg i situationen.

Peanut and Piglet har tænkt på hver en detalje. Derfor er deres ammepuder neutrale og kan bruges af både piger og drenge.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.