• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Opbevaring

Det er rart at kunne gemme bamser, dyne, puder og tæpper af vejen på børneværelset. Hos os finder du forskellige muligheder der hjælper på børneværelset til overskueligt opbevaing. Du finder bl.a. opbevaring på hjul fra Bloomingville og Tellkiddos kraftige papirsposer eller Liewood stofkurve.

Opbevaring

OYOY papirkurv - Caramel
OYOY papirkurv - Caramel
249,00
Tilbud (40 %)Vådservietcover fra Cam Cam - Caramel leaves
Vådservietcover fra Cam Cam - Caramel leaves
DKK89,0053,40
Frost JUNIOR sengetøj
Frost JUNIOR sengetøj
249,00
Tilbud (40 %)Købsmandsbutik fra Bloomingville mini - Træ natur
Købsmandsbutik fra Bloomingville mini - Træ natur
DKK389,00233,40
Play & go tæppe - Swan
Play & go tæppe - Swan
279,00
Play & go tæppe - Whale
Play & go tæppe - Whale
279,00
Tilbud (40 %)Hvid pelset puf fra Bloomingville
Hvid pelset puf fra Bloomingville
DKK699,00419,40
Tilbud (40 %)Træ opbevaring fra Bloomingville - Lukkede øjne
Træ opbevaring fra Bloomingville - Lukkede øjne
DKK99,0059,40

Opbevaring på børneværelset 

Et børneværelse kan hurtigt blive rodet fordi barnet leger og ikke altid får ryddet op efter sig. Men med den rigtige opbevaring, kan det måske være at det bliver lettere at holde det ryddet, så det altid står pænt opryddet. 

Der er mange forskellige muligheder for opbevaring - store som små - men det er op til dig, hvilken stil børneværelset skal have. Der er nok at vælge i mellem. Opbevaringsmulighederne fås i flere farver, former og størrelser, som passer til både pigeværelse og drengeværelse. 

At skabe orden på et børneværelse kræver knager, hylder, kasser, reoler og andet, hvor legesagerne kan opbevares i. Specielt en bæng med opbevaring er super god, da den er praktisk og kan bruges mens den stadig fungerer som opbevaring. 

Det skal være sjovt at rydde op

Et inspirerende børneværelse med sjove kasser, poser, hylder og andet opbevaring, kan gøre det sjovt for barnet at rydde op og samtidig skabe orden i systemet. Fx alle bolde skal ligge i kaninkurven, alle bøger skal stå op hylden med elefanter på, skoletasken skal hænge på knagen med abeansigtet osv. På den måde kan barnet muligvis huske hvor tingene skal ligge, når der skal ryddes op. 

De mange muligheder

Der er mange mærker at vælge i mellem og de har hver i sin egen stil. Det er bare med at vælge den man bedst kan lide eller man kan mixe og matche mærkerne imellem. 

Der er alt fra stofposer, vådserviet-covers, vaskekurve, hylder, knager, bænke, reoler, bogstøtter, kasser og æsker, som alle er helt unikke. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.