Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Tasker & toilettasker

Her finder du mange forskellige tasker og toilettasker til voksne og unge. Opbevaring af makeup og andre småting i smarte toilettasker og vådserviet covers. 

OBS. Selvom det er en pusletaske kan tasken sagtens bruges som almindelig taske - der er mange gode sorteringsmuligheder med små rum. De mange tasker fås i forskellige farver og designs fra forskellige mærker som Konges Sløjd, Soft Gallery og Cam Cam. 

 

Tasker & toilettasker

NyhedLiewood kuffertsæt - dino
Liewood kuffertsæt - dino
350,00
NyhedToilettaske fra Liewood - Dino
Toilettaske fra Liewood - Dino
249,00
Tilbud (Spar 35 %)Liewood toilettaske - Sprout rose
Liewood toilettaske - Sprout rose
DKK249,00161,85
Tilbud (Spar 20 %)Quiltet toilettaske fra Konges Sløjd - Marquis
Quiltet toilettaske fra Konges Sløjd - Marquis
DKK299,00239,20
Tilbud (Spar 35 %)Etoile toilettaske - Fra konges sløjd
Etoile toilettaske - Fra konges sløjd
DKK299,00194,35
Tilbud (Spar 35 %)Weekendtaske fra Soft Gallery - Jet black dotties
Weekendtaske fra Soft Gallery - Jet black dotties
DKK349,00226,85

Mere om tasker og toilettasker 

I kategorien finder du skønne og flotte tasker til voksne og unge. Der er utrolig mange forskellige designs og de har hver især deres egne unikke udtryk og gode sorteringsmuligheder med små rum med og uden lynlås. 

Taskerne fås fra forskellige lækre mærker såsom populære Konges Sløjd og Soft Gallery, hvor kvaliteten altid er i højsædet. 

Tasker til hverdagen 

Hos Sovedyret går vi meget op i at gøre hverdagen nemmere for forældre (og voksne generalt). Derfor vælger vi altid tasker med der har gode opbevaringsmuligheder, så de mange små sager ikke forsvinder i de store tasker. Der er mange små rum både med og uden lynlås, så man kan sortere de små ting (nøgler, pung, sutter osv), uden det skaber rod i tasken. 

Det samme gælder toilettaskerne. Der er toilettasker med små elastikker, så pensler og andet makeup kan sorteres ordenligt uden at skabe rod. 

Vådserviet covers

Du finder nogle fine vådserviet covers / etui i flotte farver og designs fra lækre mærker. De kan bruges til dine vådservietter som oftes bruges til at rengøre huden om aftenen og / eller morgenen til at fjerne makeup. På den måde kan man har vådservietterne liggende fremme uden at skulle bekymre sig om at fjerne dem når gæsterne kommer på besøg. 

Coveret kan også bruges til opbevaring af diverse makeup, så det er let at få fat i, når du har travlt. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.