• Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0

Liewood babynest / babylift

Liewood har gjort det igen - de har designet et funktionelt produkt til børn som samtidig er utrolig lækker at kigge på. 

Babynesten er en perfekt kombination af nest og lift. Hvad skal man med en af hver, når man kan få det hele på en gang? Dét er funktionalitet! 

Du kan nemlig bruge babynesten som en babylift, fordi der er stropper i siderne og en plade i bunden, som skaber stabilitet for barnet mens du bærer rundt på det. 

De smukke babyneste er af 100% økologisk bomuld. Du får altså utrolig god kvalitet. Måler 76 x 32 cm.

Hvor kan babynesten bruges

Det smarte ved babynest / babylift er at den kan bruges mange steder.

Den kan være i tremmesengen, hvis babyen er for lille til den lidt store seng. Det skaber altså tryghed for barnet, fordi nesten minder lidt om da han/hun lagde inde i mors varme og trygge mave. Derfor bruges babynesten utrolig meget i starten.

Du kan også bruge den i barnevognen, hvor det er nemt at løfte den ud pga de lange stropper. 

Babynesten er også god at have ved siden af sig i sofaen, mens du fx selv sidder og hygger med en serie og barnet skal sove men gerne vil være tæt på dig. Med babynesten kan du trygt lade barnet få en lur uden du konstant skal være opmærksom på om han/hun falder ud. Kanterne gør nemlig at barnet ikke falder nogen vegne. Dog skal du altså have opsyn med barnet, når det ligger i nesten.

Når nesten skal vaskes

Hvis du ønsker at vaske babynesten, så skal madras, plade og fyldet i kanterne tages ud inden vask. Det er kun betrækket som må vaskes og gerne ved 30 grader, hvorefter den lufttørres. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.