Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Konges Sløjd puslepuder

De skønne Konges Sløjd puslepuder og pusleunderlag kan købes her hos Sovedyret. Alle puslehynder er coatede, der gør dem nemme at rengøre hvis uheldet er ude med det våde eller tørre.

Alle puslepuderne kan du også trække betrækket af og vaske på 40 grader. Det er ret smart og det er nemt at sætte det på igen. 

Puslepude fra Konges Sløjd

Puslepuder og pusleunderlag fra andre mærker

Vi har et stort udvalg fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

Nedsat (50 %)Puslepude BETRÆK fra Müsli - Birds
Puslepude BETRÆK fra Müsli - Birds
DKK199,0099,50
Nedsat (40 %)Puslepude BETRÆK fra Müsli - Stjerner
Puslepude BETRÆK fra Müsli - Stjerner
DKK199,00119,40
Nedsat (40 %)Pusleunderlag fra Sebra - Elefant grå
Pusleunderlag fra Sebra - Elefant grå
DKK199,00119,40
Nedsat (40 %)Konges sløjd pusleunder - Chardon(special)
Konges sløjd pusleunder - Chardon(special)
DKK299,00179,40
Nedsat (40 %)Betræk til Puslehynde med æbler fra Småfolk - Air Blue
Betræk til Puslehynde med æbler fra Småfolk - Air Blue
DKK229,00137,40
Nedsat (40 %)Quiltet pusleunderlag fra Soft Gallery - Peach Perfect
Quiltet pusleunderlag fra Soft Gallery - Peach Perfect
DKK299,00179,40

Mere om Konges Sløjd puslepuder

Du finder de skønne puslehynder i samme flotte farver, prints og motiver som du kender fra alt det andet skønne tekstil Konges Sløjd laver. De fleste prints kommer også med over på deres puslepuder og betræk. Du kan vide dig sikker på, at vi altid har alt fra deres kollektion hos Sovedyret - vi er nemlig vilde med mærket. 

Det er også altid en høj kvalitet du finder i puslepuderne og det gør at vi ikke har noget problem med at anbefale dig en puslepude.

Pusleunderlag fra Konges Sløjd

Du finder også pusleunderlag i denne kategori, som igen kommer i mange af de samme motiver, prints og farver som du finder på de andre varer. De er faktisk meget praktiske og rigtig gode at have i pusletasken. Der er masser af ekstra lommer med plads til bleer, vådservietter og hvad du ellers lige står og mangler i øjeblikket hvor du skal skifte baby. 

Nogle af de prints der har været er Mulberry, Lemon, Marquis, Sea Shell Storm, Granite og deres populære Parachute med faldskærme på. Husk at følge med i hvad der ellers kommer fra Konges Sløjd, for det er ikke kun deres puslepuder som er skønne - det er generelt det meste fra dem. 

Puslepude vandafvisende 

Det smarte ved Konges Sløjd puslepuder er at de er med coated overflade. Det betyder at hvis uheldet skulle være ude, så går det ikke gennem bomulden. 

Du kan altså nemt tørre tis, vand eller andet vådt af med en klud. Det er super smart og beskytter skummet i puslepuden. 

Puslepude betræk fra Konges sløjd

Betrækket kan altid tages af, hvis det trænger til at blive vasket. Det er ikke altid nok kun at tørre den af med en klud og du kan derfor tage betrækket af og putte den i vaskemaskinen. 

Når du vasker puslepudebetræk fra Konges Sløjd, så anbefales det at gøre det ved 40 grader. Hvis du så har et andet betræk, så kan du nemt putte det på puslepuden og skifte mellem designs. 

Bemærk puslepuder fra Konges Sløjd sælges med selve puslepuslepuden og altså ikke som seperat betræk. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.