• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
Garbo&friends
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Garbo&friends

Garbo&friends er en svensk virksomhed der designer smukt interiør til børneværelse.

Se her deres flotte sengerand og sengetøj i baby, junior og voksen størrelse. Produkterne er oeko-tex certificeret. 

Garbo&friends

Mere om garbo&friends 

Vi er stolte af at have garbo&friends her hos Sovedyret, da deres produkter er helt igennem smukke og unikke. 

Den sveske virsomhed, Garbo&friends kom frem i 2012 og holder til i Stokholm. Siden begyndelsen har de gået meget i kvaliteten og de ønsker at designe unikke designs, som sender små som store på en rejse. 

Alle farver og stof er behandlet efter høje standarder og er altid oeko-teax certificeret. Det samme gælder knapper, lynlås og andet vedhæng/tilbehør på deres produkter. 

Garbo&friends baby, junior og voksen sengetøj

Du kan få alle designs i alle størrelser og du kan altså matche sengetøjet på de forskellige soveværelser i huset. Specielt fordi mange af deres designs er unisex og derfor kan bruges til både drengeværelse og pigeværelse. 

Eftersom det er en svensk virksomhed, handler de med både svenske og danske sengetøjsstørrelser. Sovedyret har selvfølgelig kun de danske størrelser.

Babysengetøj: 70 x 100 cm / 40 x 45 cm 

Juniorsengetøj: 100 x 140 cm / 40 x 45 cm 

Voksensengetøj: 140 x 200 cm/ 60 x 65 cm 

Fauna og Mares Dark

Deres designs er ultra søde og er ofte med motiver af dyr. Farverne er dæmpede og moderne, som vil se super flot ud på værelset. 

Fauna er et design af skovens mange dyr, såsom bjørn, ugle og kanin i råhvide farver på en dæmpet grøn baggrund. Dyrene er i blandt en masse grene med bær. 

Mares Dark er inspireret af havet og er derfor navy blå. Der er illustrationer af krabber, delfiner, anker blæksprutter og havets blomster. 

Garbo&friends sengerand

Vi er så heldige at de også laver sengerande i de samme designs som sengetøjet. 

Sengeranden er med robust skum, som gør det besværligt for barnet at få arme eller ben i klemme i tremmerne. Randen er et super smukt interiør til børneværelset, som vil give lidt liv til tremmesengen. 

Der er store sildebens snore, som gør at du kan binde den fast på tremmerne, så du ikke risikere at den skulle falde ned over barnet, mens det sover. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.