Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
VI BYTTER TIL 10. JANUAR

Den bedste dåbsgave

Det er ikke altid let at købe den perfekte dåbsgave, når en lille ny kommer til verden. Det er typisk familien der køber dåbsrør, smykker og andet. Hvad køber venner så lige.

De fleste giver bløde pakker, men der skal huskes på at mange i forvejen har meget tøj i små størrelser til den lille baby. Der findes alternativer til de traditionelle dåbsgaver. Se vores udvalg herunder.

Led efter dåbsgave i en prisgruppe


NyhedSebra rygsæk - Honey mustard
Sebra rygsæk - Honey mustard
249,00
NyhedSebra pusleunderlag - Royal blue
Sebra pusleunderlag - Royal blue
199,00
NyhedSpicy botany ammepude fra Müsli
Spicy botany ammepude fra Müsli
349,00
NyhedBlomme ammepude fra Müsli
Blomme ammepude fra Müsli
249,00
NyhedGrøn ammepude fra Müsli
Grøn ammepude fra Müsli
249,00
NyhedSpicy botany babynest fra Müsli
Spicy botany babynest fra Müsli
499,00
NyhedMustard regnbue uro fra Cam Cam
Mustard regnbue uro fra Cam Cam
249,00
NyhedGOTS svøb fra Cam Cam - Holiday
GOTS svøb fra Cam Cam - Holiday
169,00
NyhedFerm Living lampe - Grå elefant
Ferm Living lampe - Grå elefant
499,00

Inspiration til dåbsgaver

En anderledes dåbsgave eller alternativ dåbsgave kunne være for et eksempel sengetøj, ammepuder og så videre. Der findes utallige muligheder både til drenge og piger. Men hvis der en dag skal købes til et hold tvillinger, så kan det gøre indkøbet en del svære.

Der findes mange produkter til babyer som er magen til hinanden, men i forskellige farver. Du kan for et eksempel overveje en morgenkåbe fra Katvig i smarte farver. Denne er også økologisk, hvilket også er en alternativ gave.

En dåbsgave ide som også kan være et alternativ, kan være en barselskurv med forskellige produkter i. Der kan blandt andet nævnes kurve, med tøj, rangler, bøger og så videre i. På den måde fåes en dåbsgave, som kan bruges til mange forskellige ting. En dåbsgave til tvillinger, kan også være en hæklet hund fra Smallstuff som er en lækker bamse. Alle ting som er til to personer eller kan deles er en fordel at købe til et tvillingepar. 

Bedsteforældre og dåbsgave

Bedsteforældrene vil ofte gerne give en speciel dåbsgave til deres datter eller søns lille nye familiemedlem, det kan være en ide at gå efter en praktisk gave i denne anledning. De praktiske gaver som for et eksempel en sengerand til børnesengen, er en del dyrere end andre dåbsgaver. De kan fåes i smarte farver og mønstre. 

Der er mange muligheder for dåbsgaver når der kommer børn til verden, undersøg markedet for alternative og smarte gaver som ikke alle køber. På den måde undgås det, at forældrene til barnet skal ud og bytte din gave. 

Det kan også være at det ikke lige er til dåben, og kig derved så i vores kategori for barselsgaver.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.