• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Born Copenhagen vådserviet cover

Smuk og praktisk opbevaring til vådservietterne fra Born Copenhagen i farverne lavendel, grå midnigt dust, dusty grey, night sky og leaves.

100% økologisk bomuld og GOTS certificeret 

Born Copenhagen vådserviet cover

Tilbud (25 %)Born copenhagen vådserviet cover - Paint
Born copenhagen vådserviet cover - Paint
DKK139,00104,25
Tilbud (50 %)Born Copenhagen vådserviet cover - Dusty lavendar
Born Copenhagen vådserviet cover - Dusty lavendar
DKK139,0069,50

Covers til vådservietter fra Born Copenhagen 

En vådserviet er ikke altid lige pænt at have liggende fremme, og den ender derfor ofte i skuffen eller på hylden. Men det er ikke særligt praktisk, når barnet skal skiftes. Den skal gerne ligge fremme og klar til brug, da det ikke er så smart at man først kommer i tanke om, at man mangler vaskekludene, når barnenumsen ligger klar til at blive vasket. 

Derfor har Born Copenhagen designet de fineste covers / etui til vådservietter i de smukkeste farver og print. Du kan få ensfarvede eller med flot print af blade eller prikker. Af ensfarvede er der lys grå og lavendel, hvor der af prints er Midnigh dust som er hvid med sorte prikker, Leaves som er råhvid med rosa/lilla blade og sidst man ikke mindst Night sky som er navyblå med hvide prikker. 

Coveret lukkes med overlap af de to sider. Det er derfor også nemt at komme til vådservietterne, når de skal bruges. 

Økologisk og GOTS 

Born Copenhagen går meget op i at materialet er i orden og det er sundt for barnet at være i kontakt med produktet. Derfor er vådservietcoveret lavet af 100% økologisk bomuld som ovenikøbet er GOTS certificeret og er derfor ekstrem miljøvenligt. 

De fine vådservietcovere er vandafvisende på inder- og yderside, og du kan derfor sagtens have coveret med i tasken og på farten uden de andre ting i pusletasken bliver våde. 

Under hvert produkt kan du se en lille guide for hvordan coveret fungere og hvordan du ligger vådservietterne ned i coveret. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.