Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Born Copenhagen sengerand

Sengeranden i økologisk bomuld fra Born Copenhagen er tyk og med fine æstetiske print og farver til både drenge og piger. 

Match sengeranden med sengetøj og babynest i samme kvalitet.

Born Copenhagen sengerand

Sengerande fra andre mærker

Vi har et stort udvalg fra vores andre populære mærker. Dem kan du alle se herunder.

Vi har mange flere styles på lager

>> Se alle vores sengerande her

Mere om Born Copenhagen sengerand

Sengeranden er super god til at skabe sikkerhed for dit barn, når det sover i sin tremmeseng. En sengerand er tyk og lang og barnet kan derfor ikke hamre hoved, arme, fødder og ben ind i tremmerne eller få den sat fast mellem tremmerne. Sengeranden kan også give tryghed for babyen, fordi udefrakommende larm bliver afskærmet. Du skaber altså en dejligt og rolig stemning hos babyen, så det ikke bliver forstyrret. 

Sengeranden er i dejlige farver og med rolige mønstre som kan holde barnet beskæftiget og gå på eventyr. Det er derfor med til at stimulere barnet og gøre det træt.

Sengerandene er lavet af 100% økologisk bomuld og med tykt skum indeni. Det er godt for dit barn at være i kontakt med økologisk bomuld, fordi det ikke er fyldt med skadelige stoffer. Skummet er ca. 4 cm tykt 

Du kan skifte betrækket ved at åbne det op ved lynlåssen som er skjult i en af enderne. Du slipper derfor for trælse snore der hænger og evt. falder af. Er sengeranden lidt længere end sengen tillader, så kan du bare lade enderne overlappe hinanden. Her kan du evt. sørge for at lynlåsen er bagerst og altså væk fra barnet. 

Designet er således at der er print på begge sider, undtagen Leaves, her kan du vælge at vende sengeranden om, så der er en dejlig rosafarve ind mod barnet i stedet for de flotte blade. Det giver dig altså mulighed for at vurdere hvor meget barnet skal stimuleres. Det siges nemlig, at et barn også kan blive overstimuleret og derfor er denne sengerand et rigtig godt valg, da du har to muligheder - stimulering og ikke-stimulering. 

De flotte sengerande bliver leveret i en matchende stofpose, som du kan bruge til daglige gøremål, såsom sportstaske, weekendtaske, vaskekurv eller lignende. Den er utrolig stor fordi sengeranden skal kunne være deri. 

Hvor længe har barnet behov for at bruge en sengerand? 

En sengerand er god helt fra fødslen og mange bruger den også til pynt selvom barnet muligvis ligger i en babynest. Når barnet kan begynde at stille sig op i sengen, så er sengeranden også god, fordi barnet ikke risikerer at foden glider så den falder ud mellem tremmerne. Børnene som står og sidder selv bruger også sengeranden til at sidde op af, når de venter på at mor eller far kommer og tager dem op fra deres lur.

Når barnet ikke sover i tremmeseng længere, kan sengeranden bruges på den ene side af junior eller voksensengen, som står op ad væggen. På den måde vil barnet ikke hamre hoved, arme eller ben op af den kolde væg. Den fungerer på samme tid som ryglæn, når sengen er redt, fordi den nu er en sofa. 

Det er derfor op til dig, hvor længe barnet skal bruge sengeranden. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.