• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Born Copenhagen barnevognspude

Smukke barnevognspuder med kapok fyld og 100% økologisk bomuld af Born Copenhagen. Den er en del mere fast en andre puder. Barnevognspuderne kommer i moderne prints til både piger og drenge. 

En barnevognspude er med til at skabe en ergonomisk støtte til dit barn, mens det sidder op. 

Born Copenhagen barnevognspude

BLACK (25 %)Leaves barnevognspude fra Born Copenhagen
Leaves barnevognspude fra Born Copenhagen
DKK399,00299,25

Mere om Born Copenhagen barnevognspude

Du vil ikke fortryde at købe en barnevognspude af Born Copenhagen, som er lavet af 100% økologisk bomuld. Kvaliteten er i top og den giver ultra god støtte til dit barn. En barnevognspude kan ofte være lidt slap og blød, men en Born Copenhagen har fyldt puden op med en hel masse kapok, så den er fast og god til dit barn. 

Kapok er et naturligt produkt fra regnskoven, og produktionen af kapokken har ikke skadet miljøet. Kapok er derfor utrolig miljøvenligt og er samtidig et godt produkt til børn. Det er nemlig åndbart og antibakteriel, hvor der ikke kan leve hussøvmider eller andre insekter. Kapok er derfor meget allergivenligt.

Brn Copenhagen har tænkt på alle de små detaljer, da hun, Maiken Vogensen, valgte at lave barnevognspuder til børn. 

Optimal ergonimisk støtte til børn der sidder selv 

Hvis dit barn er begyndt at sidde selv, så er en barnevognspude et godt tilbehør, fordi den giver støtte til ryggen og sidderne, hvis barnet skulle komme ud af balance. 

Når du er på farten og barnet sidder i barnevognen, så kan barnet komme til at svinge lidt frem og tilbage, fordi vognen rykker sig, når vejen/fortorvet er ujævnt. 

Det kan være hårdt for barnet, når de falder til siden eller bagud og måske slår hovedet. Det er her en barnevognspude er et genialt produkt. Det giver nemlig støtte og ergonimisk støtte, så barnet ikke slår sig. 

Puden er fleksibel i og med at sidderne / armene kan foldes ind og ud alt efter hvor stramt det skal være. Den passer derfor ned i alle barnevogne og klapvogne. 

Vaske barnevognspuden 

Når du skal vaske puden, så skal betrækket ikke tages af. Kapokken kan nemlig godt tåle vask, men den skal tørretumbles ved middelvarme for at vedligeholde den gode effekt i kapokken, da det gør den mere fluffy og fast. 

Hvornår skal en barnevognspude bruges? 

En regel siger ofte, at hvis ikke barnet kan sidde op selv, så burde det ikke sidde op - heller ikke med hjælp fra puder. Ergo mener vi at puden først bør komme i brug, når barnet sidder selv og selv kan komme ned og ligge igen. 

Hvis ikke du ønsker at bruge den i barnevogn / klapvogn så kan den også bruges i sofaen eller på gulvet til at give støtte til dit barn, så det ikke slår hovedet i gulvet. 

Born Copenhagen har tænkt på hver en lille detalje og der er ikke overladt noget til tilfældighederne. Hendes produkter er blevet testet på hendes egen datter, og du kan derfor sikrer dig at det er testet ordenligt igennem og ikke er kommet på markedet før Maiken var helt tilfreds med resultatet. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.