• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Born Copenhagen ammepudebetræk

Smukke ammepudebetræk fra Born copenhagen i 100 % økologisk bomuld med kuvert lukning.

Passer til fossflakes ammepudefyldet. Fås i flere print - Midnight dust, leaves og night sky.

Born Copenhagen ammepudebetræk

Tilbud (25 %)Ammepude BETRÆK fra Born Copenhagen - Midnight dust
Ammepude BETRÆK fra Born Copenhagen - Midnight dust
DKK229,00171,75
Tilbud (25 %)Ammepude BETRÆK fra Born Copenhagen - Leaves
Ammepude BETRÆK fra Born Copenhagen - Leaves
DKK229,00171,75

Mere om Born Copenhagen ammepudebetræk 

Born Copenhagen er en dansk virksomhed, der sælger babytilbehør i flotte designs og utrolig lækker kvalitet. Det er 100% økologisk bomuld og det fås derfor næsten ikke bedre. At købe økologisk sikrer at din barn ikke kommer i kantakt med skadelige stoffer og du gavner miljøet. 

Når du køber en ammepude fra Born Copenhagen, så får du kun betrækket og ikke selve fyldet, men dette kan sagtens købes ved siden af. Man kan gå hen og blive træt af det samme og det er derfor smart at man kan skifte betrækket og skifte det ud med et nyt design. Born Copenhagen har flere forskellige designs, som du kan vælge i mellem. I øjeblikket har vi Midnight dust, Leaves og Night Sky, som alle er utrolig flotte. 

Midnight dust er et hvidt ammepudebetræk med ustruktureret sort prikkemønster, Leaves er også hvid men med rosa/lilla blade med rosa pipingkant og Night sky er navublå med hvide prikker der ligner nattehimlen og med hvid kant. De er alle unikke og noget helt specielt. De flotte designs er stilrene og uskyldige i sit udtryk. Der er ammepudebetræk til både pige og dreng. 

De flotte designs fås også i babynest, sengerand, sengetøj og vådservietcover. Så du kan matche på tværs alle alle produkterne så du får en gennemgående design. 

Når du skal skifte betrækket og herefter lukke ammepuden til, så fyldet ikke ses, så lukkes ammepudebetrækket med kuvertlukning og det er derfor nemt at skifte i tide og utide og du slipper for lynlåse der kan kradse og snore der er i vejen. 

Hvorfor bruge en ammepude? 

En ammepude er meget praktisk når det kommer til amning. Det kan være hårdt for armen at holde barnet ved brystet indtil barnet er færdig med at spise og det kan foresage lette smerter eller kramper i armen. Det er her ammepuden kommer ind i billedet. Den ligges nemlig under barnet, så barnet ligger blødt og du kan fokusere på at slappe af, så barnet ikke bliver forstyrret. 

Ammepuden kan også bruges til at skabe stabilitet til barnet, når det begynder at sidde selv fx på gulvet eller i barnevognen, hvor den kan ligges bag ryggen, så barnet ikke falder direkte tilbage i gulvet og hamre hovedet i. 

Ammepude med v-form gør at den passer godt ind til kroppen, så du har støtte til armen og barnet har støtte til krop og hovede. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.