Din kurv0
GRATIS FRAGT over 399 DKK
GRATIS GAVEINDPAKNING

Born Copenhagen

Born Copenhagen er et dansk mærke med fokus op detaljerne. Alle produkter er afprøvet på Maikens egen datter, og kvaliteten er derfor i top.

Det er 100% økologisk GOTS certificeret bomuld - både for at beskytte dit barn og naturen.

Born Copenhagen kollektionen indeholder sengetøj, sengerand, babynest, vådserviet cover med det meget smukke print og design i midnight dust, leaves og flora.

Born Copenhagen

Mere om Born Copenhagen

BORN Copenhagen er et dansk designfirma, der er placeret i København. Virksomheden producerer og leverer udstyr til småbørn i den blødeste, miljøvenlige bomuld til forhandlere i og udenfor Danmark. Ved at købe et af BORN Copenhagens produkter sikrer du ikke blot, at du køber et økologisk produkt til dig og dit barn, men du køber samtidig et produkt, der igennem sin GOTS-certificering sikrer de bedste produktionsvilkår.

Designvirksomheden BORN Copenhagen blev grundlagt af Maiken Vogensen i 2016. Efter selv at have fået et barn i 2015, blev Maiken Vogensen inspireret til at starte sin egen virksomhed. Maiken Vogensen havde nemlig et brændende ønske om at skabe unikke og miljøvenlige børneprodukter, der skulle være produceret af den blødeste, økologiske bomuld til glæde og gavn for børn såvel som for deres forældre. BORN Copenhagen producerer og leverer deres økologiske produkter til forhandlere i Danmark men også til forhandlere rundt om i verden. 

Børnetilbehør i god kvalitet

Hos BORN Copenhagen ved de, at det er de små detaljer, der gøre den store forskel. Derfor har Maiken Vogensen og hendes team designet alle produkterne ud fra erfaringerne med deres egne børn. Dette har de gjort for at sikre den bedst mulige kvalitet af deres produkter.

Designvirksomheden sætter stort fokus på, at alle deres produkter skal være æstetiske, funktionelle samt praktiske. Det er blandt andet muligt at købe en fin og komfortabel babynest designet til at give den bedste start for et nyfødt barn. Siderne er tykke og faste, og der er monteret en let aftagelig madras i bunden. Madrassen kan nemt tages ud af den tilhørende babynest, hvorfor den er nem at rengøre. Den komfortable babynest er desuden fremstillet af det blødeste bomuld, der ud over at skabe en tryg atmosfære for dit barn, tilmed er fremstillet miljøvenligt. Hertil kan købes en elegant hovedpude også fremstillet i bomuld. Begge dele fås med mønstrene ”Leaves” eller ”Midnight Dust,” der begge er sarte men moderne mønstre. 

Det er også muligt at købe et fint etui til vådservietterne, der både på inder- og ydersiden er vandafvisende. Dette etui fås i fire moderne mønstre, der gør det elegant at medbringe vådservietter. BORN Copenhagen producerer også sengetøj til helt små men også lidt større børn. Her fås sengetøjet også med mønstrene ”Leaves” og ”Midnight Dust.” 

Miljøvenlige produkter

Ved at købe et produkt fra BORN Copenhagen kan du være sikker på, at du køber et miljøvenligt og ansvarligt produkt, hvor du samtidig er med til at gøre en forskel for den verden, dit barn skal vokse op i. Designvirksomheden benytter sig nemlig af en GOTS-certificeret leverandør, når de skal have bomuld til deres produkter. Mærkningsordningen GOTS er en økologisk tekstil standard, og det er den mest anvendte standart inden for økologiske tekstiler. Ved at benytte sig af denne certificering sørger BORN Copenhagen ikke blot for, at deres produkter er sikret at være økologiske, men det sikrer samtidig ordentlige arbejdsforhold for de mennesker, der producerer bomulden. Derfor kan du roligt købe et af de mange bomuldsprodukter fra BORN Copenhagen.

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.