• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bonet et bonet Stofbleer

Bonet et Bonet økologiske stofbleer i utrolig lækker blødt bomuld.  

Stofbleerne kommer i pakker af 4, så du altid har en ved hånden når den anden er beskidt eller til vask. 

Unisex farve som både pige og dreng vil elske. 

Bonet et bonet Stofbleer

Mere om Bonet et Bonet stofbleer 

Stofbleer har mange forskellige formål. Det er forskelligt fra familie til familie, hvad de bliver brugt til - muligheder er der mange af. Om du bruger dem som navnet lyder, en stofble, eller som ammeklud, gylpeklud, nusseklud, underlag eller håndklæde ved skiftning det er helt op dig til. Der er ingen regler for hvad formålet med en stofble er. 

Stofbleerne fra Bonet et Bonet er super lækre og yderst gode for dit barn og dig som forældre. Stofbleerne er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld og ikke nok med det, så er de også GOTS certificeret. Du skal derfor ikke være bange for at skadelige stoffer - det er stofbleerne helt fri af. De har gennem hele produktionen ikke være i nærheden af sundshedsskadelige stoffer og produktionen har haft fokus på at beskytte miljøet. Stofbleerne er derfor kanon miljøvenlige og når du køber økologisk så er du også med til at hjælpe miljøet. 

Unisex stofbleer 

Måske du har tvillinger - en pige og en dreng, og er træt af altid at skulle have to forskellige stofbleer liggende eller med på farten, fordi pigen ikke skal bruge en stofble i drengefarver og omvendt. Men det er ikke tilfældet med stofbleer fra Bonet et Bonet. Stofbleerne er i en smuk mushroom farve, som sagtens kan bruges af begge køn. Det er stilrent og vil ikke se rodet ud, hvis du har to liggende. 

Du får en pakke med flere stofbleer i, så du ikke står og mangler en, når stofbleen er til vask. 

Jo flere gange stofbleen bliver vaskes jo blødere bliver den. Men ved hver vask ændre den form pga det rynkede materiale. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.