• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bonet et Bonet Sengerand

Bonet et Bonet sengerand er produceret i 100% økologisk bomuld og er GOTS certificeret. Den kommer i en neutral hvid farve med et sødt print af blomster. 

Det er gode tykke sengerande som Bonet et Bonet laver og de kan stå selv i tremmesengen - og har en god længde, som når rundt i hele børnesengen.

Bonet et Bonet Sengerand

Sengerand fra Bonet et Bonet 

En sengerand er et godt værktøj til at skabe sikkerhed for barnet, når det sover i tremmesengen. Sengeranden er tyk og sikre at barnet ikke hamre hoved, arme og ben ind i tremmerne og slår sig selv eller sidder fast mellem tremmerne. Sengeranden er samtidig med til at skabe tryghed for babyen, fordi den afskærmer barnet fra larmen og uroen som kan finde sted udenfor sengen. Du skaber derfor en tryg og rolig stemning i babysengen, så barnet ikke bliver forstyet. 

En sengerand med mange farver eller mønstre kan holde barnet beskræftiget og give mulighed for at kan gå på eventyr og undersøge mønstrene nærmere. Det er også med at gøre barnet træt, fordi han eller hun aktivt bruger hovedet. 

Kan barnet stå selv og er begyndt at rejse sig i sengen, så kan man risikere at benet glider og falder ud gennem tremmerne - her vil en sengerand også gøre gavn. 

Økologisk og med GOTS certificering

Når du køber sengerand fra Bonet et Bonet, så bliver det nærmest ikke bedre. Det er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld, som ovenikøbet er GOTS certificeret. Det betyder at bomulden ikke har været i kontakt med skadelige materialer, såsom giftstoffer. Du får derfor ikke en sengerand som egner sig bedre til børn. 

Betrækket kan tages af og vaskes, hvis det er nødvendigt 

Sengeranden er med flot print som er unisex - neutral hvis farve med print af blade i en grå nuance - printet kaldes Beaumont. Det flotte design egner sig til både pige og dreng og kan derfor sagtens gå videre til det næste barn i rækken uanset kønnet.

Langs kanten er små påsyede snore, som er bundet. Det giver et charmerende udtryk og kan sagtens bruges som nusseklude, som barnet kan ligge og nulre i indtil det falder i søvn. 

Længden på sengeranden er som mange andre, og den passer derfor til de fleste senge. Er sengeranden længere end den kan være i sengen, så kan den nemt overlappes i enderne, og så passer den perfekt. 

Hvor længe skal barnet bruge en sengerand? 

Det er helt op til dig selv, hvor længe barnet skal bruge sengeranden. Det kommer an på hvad du føler dig sikker i. Men så snart barnet selv kan komme ud af sengen, så kan en sengerand være en forhindring hertil. 

Her kan man så overveje, hvad man i stedet kan bruge sengeranden til. Den behøver nemlig ikke kun være behjælpelig i en tremmeseng eller vugge. Når barnet bliver så stort at det ikke har brug for sengeranden længere, så kan man sagtens bruge den til fx ryglæn til en bænk ved at korte den af, eller man kan have den langs den ene side af børnesengen. På den måde rammer barnet ikke den kolde væg, når det vender sig i løbet af natten. 

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.