• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bonet et Bonet ammepude og puslepude

Ammepude og puslepude fra Bonet et Bonet er super skønne. De er unisex og er inspireret af naturen. 

Dejlige farver og økologisk bomuld, som er kanon godt for dit barn. 

Bonet et Bonet ammepude og puslepude

Ammepuder og puslepuder fra Bonet et Bonet 

En ammepude er et utrolig lækkert værktøj, når du skal amme dit barn. Den giver dig støtte, så du kan slappe af i armen, fordi det kan være strænge at holde barnet, når det skal ammes. Armen kan derfor blive træt - dette kan en ammepude hjælpe på. Puden giver samtidig støtte til barnet og barnet vil ligge dejlig blødt og roligt. 

Ammepuden fra Bonet et Bonet fås kun som betræk ogkan derfor vaskes, når det er nødvendigt. Ammepuden er lavet af 100% økologisk bomuld og er super lækkert for dit barn. Det er en sikker vinder, når du skal have nyt betræk til din ammepude. 

Puslepuden fås i to designs - beaumont og hortensia. De er super smukke og egner sig til både dreng og pige. Det flotte design er rent og simpelt. En puslepude er nødvendig når barnet skal skiftes ´. Barnet vil ligge blødt og lækkert, fordi puslepuden er af 100% økologisk bomuld. Stoffet har en coated overflade, som gør den smuds- og vandafvisende. Det er smart, fordi du nemt kan tørre den af med en fugtig klud, hvis barnet skulle have et lille uheld på puden. 

Du vil ikke fortryde at købe en ammepude eller puslepude fra Bonet et Bonet, fordi de er super lækre. Du vil med glæde vise dine ting frem pga det kanon flotte design. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.