Bonet et Bonet er et økologisk mærke som har de fineste farver og print. De er helt nedtonet og behageligt at kigge på.

Der bliver brugt lama uld og kapok fyld i deres produkter. Det er organic hele vejen igennem og de har GOTS certificering.

INFO OM BONET ET BONET

Bonet et Bonet er en dansk virksomhed som designer tilbehør til din baby. Du kan få alt indenfor ammepude, puslepude, sengetøj, sengerand, stofbleer og uroer. Alle i skønne farver og dejlig rolige prints. Oveni det er produkterne ultra bløde og lækre, så dit barn vil få en god oplevelse på produkterne.

Deres produkter er 100% økologiske og er sommetider GOTS certificeret. De forsøger at producere tilbehør som er bedst muligt for dig med barn og bruger derfor altid børnevenligt materiale. Samtidig er der taget hensyn til naturen, fordi vi skal værne om den.

Bonet et Bonet ønsker at lave babytilbehør som har lang holdbarhed i både materiale og design. Deres designs er derfor tidsløse og vil ikke umiddelbart gå af mode.

Unisex og topkvalitet

Det smarte ved Bonet et Bonet er at de ofte designer deres produkter med den hensigt at det kan bruges at både pige og dreng. Det er farver som er unisex og som ikke går af mode.

Beaumont designet er et print af små grå blade/blomster på en råhvid baggrund. Det er hverken tøset eller drenget. Du kan derfor lade det flotte babytilbehør gå videre til det næste barn, fordi det er ligegyldigt om det er en pige eller dreng. Du skal ikke ud og invistere i en masse tilbehør.

Der er taget hånd om hvert enkelt produkt, og forlader ikke leverandøren før den har fået alt den kærlighed den har behov for. Det er lavet af 100% økologisk bomuld og er med kapokfyld. Kapok er et materiale, som er naturligt og utrolig godt for både børn og voksne. Der kan nemlig ikke leve støvmider og andre insekter i fyldet.

AMMEPUDER OG PUSLEPUDER FRA BONET ET BONET

En ammepude er et utrolig lækkert værktøj, når du skal amme dit barn. Den giver dig støtte, så du kan slappe af i armen, fordi det kan være strænge at holde barnet, når det skal ammes. Armen kan derfor blive træt – dette kan en ammepude hjælpe på. Puden giver samtidig støtte til barnet og barnet vil ligge dejlig blødt og roligt.

Ammepuden fra Bonet et Bonet fås kun som betræk ogkan derfor vaskes, når det er nødvendigt. Ammepuden er lavet af 100% økologisk bomuld og er super lækkert for dit barn. Det er en sikker vinder, når du skal have nyt betræk til din ammepude.

Puslepuden fås i to designs – beaumont og hortensia. De er super smukke og egner sig til både dreng og pige. Det flotte design er rent og simpelt. En puslepude er nødvendig når barnet skal skiftes ´. Barnet vil ligge blødt og lækkert, fordi puslepuden er af 100% økologisk bomuld. Stoffet har en coated overflade, som gør den smuds- og vandafvisende. Det er smart, fordi du nemt kan tørre den af med en fugtig klud, hvis barnet skulle have et lille uheld på puden.

Du vil ikke fortryde at købe en ammepude eller puslepude fra Bonet et Bonet, fordi de er super lækre. Du vil med glæde vise dine ting frem pga det kanon flotte design.

SENGERAND FRA BONET ET BONET

En sengerand er et godt værktøj til at skabe sikkerhed for barnet, når det sover i tremmesengen. Sengeranden er tyk og sikre at barnet ikke hamre hoved, arme og ben ind i tremmerne og slår sig selv eller sidder fast mellem tremmerne. Sengeranden er samtidig med til at skabe tryghed for babyen, fordi den afskærmer barnet fra larmen og uroen som kan finde sted udenfor sengen. Du skaber derfor en tryg og rolig stemning i babysengen, så barnet ikke bliver forstyet.

En sengerand med mange farver eller mønstre kan holde barnet beskræftiget og give mulighed for at kan gå på eventyr og undersøge mønstrene nærmere. Det er også med at gøre barnet træt, fordi han eller hun aktivt bruger hovedet.

Kan barnet stå selv og er begyndt at rejse sig i sengen, så kan man risikere at benet glider og falder ud gennem tremmerne – her vil en sengerand også gøre gavn.

Økologisk og med GOTS certificering

Når du køber sengerand fra Bonet et Bonet, så bliver det nærmest ikke bedre. Det er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld, som ovenikøbet er GOTS certificeret. Det betyder at bomulden ikke har været i kontakt med skadelige materialer, såsom giftstoffer. Du får derfor ikke en sengerand som egner sig bedre til børn.

Betrækket kan tages af og vaskes, hvis det er nødvendigt

Sengeranden er med flot print som er unisex – neutral hvis farve med print af blade i en grå nuance – printet kaldes Beaumont. Det flotte design egner sig til både pige og dreng og kan derfor sagtens gå videre til det næste barn i rækken uanset kønnet.

Langs kanten er små påsyede snore, som er bundet. Det giver et charmerende udtryk og kan sagtens bruges som nusseklude, som barnet kan ligge og nulre i indtil det falder i søvn.

Længden på sengeranden er som mange andre, og den passer derfor til de fleste senge. Er sengeranden længere end den kan være i sengen, så kan den nemt overlappes i enderne, og så passer den perfekt.

HVOR LÆNGE SKAL BARNET BRUGE EN SENGERAND?

Det er helt op til dig selv, hvor længe barnet skal bruge sengeranden. Det kommer an på hvad du føler dig sikker i. Men så snart barnet selv kan komme ud af sengen, så kan en sengerand være en forhindring hertil.

Her kan man så overveje, hvad man i stedet kan bruge sengeranden til. Den behøver nemlig ikke kun være behjælpelig i en tremmeseng eller vugge. Når barnet bliver så stort at det ikke har brug for sengeranden længere, så kan man sagtens bruge den til fx ryglæn til en bænk ved at korte den af, eller man kan have den langs den ene side af børnesengen. På den måde rammer barnet ikke den kolde væg, når det vender sig i løbet af natten.

MERE OM BONET ET BONET SENGETØJ

Vi er så glade for at have fået Bonet et Bonet sengetøj hos Sovedyret. Det er virkelig fint og lavet i nogle rigtig gode materialer, som dine børn vil takke dig for at få lov til at sove i.

Mærket er blevet et meget populært mærke, specielt på grund af deres høje ansvarlighed for miljøet og omgivelserne – men ikke mindst også fordi det er super lækkert sengetøj.

Sengetøjet er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld som på samme tid er GOTS mærket. For dig betyder det at du ikke skal bekymre dig om sundhedsskadelige stoffer, som kan påvirke dig barn. Du kan med god samvittighed sige at du har købt et lækkert sengetøj til dit barn. Produktionen fra start til slut gavner nemlig miljøet.

Sengetøjet lukkes med snore og du får en matchende stofpose med, som du kan bruge til alverdens gøremål – såsom shopping, arbejde, legetøj m.m.

Baby, junior og voksenstørrelse

Det heldige ved Bonet et Bonet sengetøj er at det fås som babysengetøj, juniorsengetøj og voksensengetøj. I kan derfor matche sengetøjet i hele huset. Og det smarte er, at det er unisex – så både pige, dreng, dame og mand kan bruge sengetøjet. Det er super flot og neutralt og passer ind i de fleste hjem. Det er derfor også en perfekt gave til fx fødsel eller barsel, hvis ikke man kender kønnet.

At sengetøjet er unisex betyder også at man let kan lade sættet gå videre til det næste barn i rækken uanset kønnet. Man behøver derfor ikke ud og investere i en masse sengetøj igen.

Tilbehør til børneværelset

Er du helt vild med designet, så kan du også få det i meget andet tilbehør til værelset, så du skaber en sammenhængende stil. Du kan få ammepude, puslepude, sengerand og mini pusletaske i samme beaumont print. Printet er så flot og moderne at det ikke behøves gemmes væk under fx et sengetæppe. Det er derfor heller ikke skam at have med i byen – det fortjener at blive vist frem.

MERE OM BONET ET BONET STOFBLEER

Stofbleer har mange forskellige formål. Det er forskelligt fra familie til familie, hvad de bliver brugt til – muligheder er der mange af. Om du bruger dem som navnet lyder, en stofble, eller som ammeklud, gylpeklud, nusseklud, underlag eller håndklæde ved skiftning det er helt op dig til. Der er ingen regler for hvad formålet med en stofble er.

Stofbleerne fra Bonet et Bonet er super lækre og yderst gode for dit barn og dig som forældre. Stofbleerne er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld og ikke nok med det, så er de også GOTS certificeret. Du skal derfor ikke være bange for at skadelige stoffer – det er stofbleerne helt fri af. De har gennem hele produktionen ikke være i nærheden af sundshedsskadelige stoffer og produktionen har haft fokus på at beskytte miljøet. Stofbleerne er derfor kanon miljøvenlige og når du køber økologisk så er du også med til at hjælpe miljøet.

Unisex stofbleer

Måske du har tvillinger – en pige og en dreng, og er træt af altid at skulle have to forskellige stofbleer liggende eller med på farten, fordi pigen ikke skal bruge en stofble i drengefarver og omvendt. Men det er ikke tilfældet med stofbleer fra Bonet et Bonet. Stofbleerne er i en smuk mushroom farve, som sagtens kan bruges af begge køn. Det er stilrent og vil ikke se rodet ud, hvis du har to liggende.

Du får en pakke med flere stofbleer i, så du ikke står og mangler en, når stofbleen er til vask.

Jo flere gange stofbleen bliver vaskes jo blødere bliver den. Men ved hver vask ændre den form pga det rynkede materiale.

MERE OM BONET ET BONET UROER

Du kan få musikuroer fra Bonet et Boent og der vil med tiden komme flere og flere uroer til. Deres design er så fint og simpelt – det skaber en dejlig romantisk og charmerende stemning.

Uroen kan hænges hvor end du lyster, men egner sig meget til over sengen eller puslebordet, så barnet har noget at kigge på, mens de ligger på ryggen. Den fine uro er formet som en søhest og den spiller en dejlige melodi, hvis du hiver den i snoren, der sidder på halen. Uroen fra Bonet et Bonet er cremefarvet og har smukke gulddetaljer på finerne. Uroen kan også hænge i kravlegården, hvor barnet selv kan forsøge at nå den.

En uro kan ofte holde barnet beskræftiget, hvis ikke han eller hun er glad for at blive skiftet og en melodi fra uroen vil derfor muligvis kunne hjælpe på problemet. Melodien er med til at skabe ro over situationen, hvis barnet er ked af det. En uro er med til at skabe hygge.

100% økologisk bomulds uro

Bonet et Bonet arbejder kun med økologisk bomuld, så derfor er deres uro naturligvis også i det høje økologiske bomuldsskvalitet og har strikket struktur, som også gør uroen ekstra romantisk.

En uro er et smukt accessorie til børneværelset og kan skabe en helt fantastisk stemning. En uro kan også tages med på farten og hænges i barnvognen. Her kan du vise folk omkring dig, hvor flot en uro du har.