• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Bonet et Bonet

Bonet et Bonet er et økologisk mærke som har de fineste farver og print. De er helt nedtonet og behageligt at kigge på.

Der bliver brugt lama uld og kapok fyld i deres produkter. Det er organic hele vejen igennem og de har GOTS certificering. 

Bonet et Bonet

Info om Bonet et Bonet 

Bonet et Bonet er en dansk virksomhed som designer tilbehør til din baby. Du kan få alt indenfor ammepude, puslepude, sengetøj, sengerand, stofbleer og uroer. Alle i skønne farver og dejlig rolige prints. Oveni det er produkterne ultra bløde og lækre, så dit barn vil få en god oplevelse på produkterne. 

Deres produkter er 100% økologiske og er sommetider GOTS certificeret. De forsøger at producere tilbehør som er bedst muligt for dig med barn og bruger derfor altid børnevenligt materiale. Samtidig er der taget hensyn til naturen, fordi vi skal værne om den. 

Bonet et Bonet ønsker at lave babytilbehør som har lang holdbarhed i både materiale og design. Deres designs er derfor tidsløse og vil ikke umiddelbart gå af mode. 

Unisex og topkvalitet

Det smarte ved Bonet et Bonet er at de ofte designer deres produkter med den hensigt at det kan bruges at både pige og dreng. Det er farver som er unisex og som ikke går af mode. 

Beaumont designet er et print af små grå blade/blomster på en råhvid baggrund. Det er hverken tøset eller drenget. Du kan derfor lade det flotte babytilbehør gå videre til det næste barn, fordi det er ligegyldigt om det er en pige eller dreng. Du skal ikke ud og invistere i en masse tilbehør. 

Der er taget hånd om hvert enkelt produkt, og forlader ikke leverandøren før den har fået alt den kærlighed den har behov for. Det er lavet af 100% økologisk bomuld og er med kapokfyld. Kapok er et materiale, som er naturligt og utrolig godt for både børn og voksne. Der kan nemlig ikke leve støvmider og andre insekter i fyldet. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.