• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Børneplakater

Her kan du finde alle Designdyrets børneplakater, som du kan fylde børneværelset med. 

Der er noget til en hver smag og der er derfor til både pigeværelse og drengeværelse. Du kan også være så heldig at finde en plakat som er unisex. 

 

Børneplakater

Børneplakater af Designdyret

Alle plakaterne er designet af Designdyret, som Brian Brandt har startet op ved siden af Sovedyret. Her designes både plakater til børn og til det moderne hjem, men hos Sovedyret sælger vi udelukkende børneplakater og plakatserien "min yndlingspersoner er". 

Iblandt plakaterne finder du både plakater til piger og drenge. Du kan dog også finde plakater som er unisex, hvis nu søster og bror skulle dele værelse eller du fx mangler en gave til fødslen, men ikke kender kønnet. Alle børneplakaterne er perfekte som gaver, spcielt hvis det er til de som i forvejen har det hele købt til den lille pus.

Med plakater kan du skabe præcis den stemning, som du ønsker. Plakaterne passer perfekt ind i indretningen og du kan med plakater skabe hygge og charme til børneværelset. 

 

Plakatserier til børneværelset

Plakater fra Jungleplejen 

Du kan bl.a finde plakater fra vores egne bog "Jungleplejen", som kan købes her. De finde dyr fra bogen er blivet lavet om til plakater, og vi synes selv de er utrolig fine og søde. De har nogle sjove budskaber, som kan give et lille smil på læberne. 

Plakaterne fås både i farver eller sort/hvid. 

"Her bor en .." 

I hvert hjem bor den enten en lille stjerne, møgunge, bandit, prinsesse, helt, øjesten, sømand, pirat, abekat osv. Derfor kan du få plakater til børneværelset, som egner sig specifikt til det barn der bor i hjemmet. De er super søde og det giver barnet en fornemmelse af at børneværelset er hans/hendes. 

Better With You 

Plakatserien med teksten Everything is better when i'm with you fås med forskellige motiver, fx kaniner, elefanter, girafer, bamser osv. Disse plakater er Designdyrets "kærlighedsplakater". De er fyldt med hjerter, omsorg, kram og kys. Det kan være en søskende plakat, venindeplakat eller andet. 

 

Plakater i høj kvalitet 

Designdyret printer selv plakaterne og de forlader derfor ikke huset før de er tjekket efter, så vi er sikre på at du får et perfekt produkt. Skulle uheldet være ude og plakaten har taget skade i fragten, så sendes der en ny plakat så snart vi får besked fra dig. Plakaterne sendes i enten paprør eller papkasser formet som en trekant, så de er bedst sikret under transporten. 

Plakaterne printet på kvalitetsprinter fra Canon og på Canon Matt Coated papir, som er af høj kvalitet og er ekstra tykt, så du ikke risikere at det begynder at krølle, når du rører ved den. 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.