• juleinformation Jul: Vi bytter gaver til 4. jan.
  • Kundeservice: 22 59 00 16
Din kurv0
GRATIS FRAGT over 599 DKK
4.9 ud af 5.0 på TRUSTPILOT

Ord fra vores søde kunder

Anja Vestergaard Høy

Jeg har lige købt 2 sæt sengetøj fra Smallstuff til mine unger og der var også en lille overraskelse med i pakken. Dejligt...rart med en butik hvor man gør lidt ekstra for sine kunder :)

- Anja Vestergaard Høy

 


Charlotte Lunde Pedersern

Jeg har købt de sødeste hæklede gravhunde fra Smallstuff, som barselsgaver - Gaverne var flot pakket ind, der var en gratis gave med og de var leveret indenfor få dage. Det er super service - Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Sovedyret.dk.

- Charlotte Lunde Pedersen

 


Anneline Gillstedt

Jeg modtog den fineste pakke idag med Ayoe-Mathildes skønne sovedyr. Glæder mig til at overraske min datter i eftermiddag og finde et sødt navn til den ♥ Tusinde tak for god service og den ekstra overraskelse i pakken.

- Anneline Gillstedt

 


Malene Dalgaard

Har købt en super fin sengerand, som passer perfekt ned i sengen fra Sebra, jeg også har købt hos jer. Vi glæder os til at tage det sengetøj i brug, vi fik gratis med sammen med sengen. I øvrigt - 1000 tak for de fine ekstra gaver der var med i pakken jeg modtog - Det er god service.

- Malene Dalgaard

 


Klara

1000 tak for de fantastiske pakker :) og ikke mindst den fine tegning fra din datter og Småfolk stofbleer..

Det blir klart anbefalet til veninderne :)

- Lea Haslund


Charlotte Vilken

Må jeg have lov at rose jer, for den helt fantastiske oplevelse man får når man handler hos jer. En personlig hilsen, en sød tegning OG en lille ekstrating.. Det er ligesom et kinderæg - hele 3 ting udover hvad man selv havde bestilt. Det er ikke sidste gang vi handler hos jer! En positiv oplevelse ud over det sædvanlige! :)

- Charlotte Vilken Jørgensen


Marianne Lemming

Tak for handlen, jeg fik pakken allerede dagen efter, så det gik jo lyn hurtigt :-) Og tak for de ekstra gaver og det fine kort, sikke en fantastisk service.

- Marianne Lemming

 


 

Hejsa.. havde barnedåb her i weekenden og var så heldig at modtage Smallstuff sengetøj junior brun/stjerner i gave købt fra jeres webshop..Det lever helt op til forventingerne :-) Så tak for at det er nogle gode billeder i har lagt op så det er tydeligt at se hvad i har til salg.

- Marlene


Jamen jeg har slet ikke ord.. I går bestilte jeg sengetøj hos dig, og da jeg møder op på mit kontor i dag, ligger pakken på mit bord :-) Det kalder jeg hurtig levering, tusind tak.

Tak for din søde hilsen i pakken, og den søde lille bog.

Jeg ved at prinsessen bliver vildt glad for gaven, for hun har det på sin babydyne :-) (Dog er hun kun 4 mdr. :-) )

Der er kun roser @--}---- @--}---- til dig for din hjemmeside og service.

Kærlig hilsen
Heidi Grundtvig Ibsen Hansen

 

Vil du også gerne sende en sød tanke ?

Kunne du også tænke dig, at sende nogle pæne ord og komme på vores fine væg her, så skriv en mail til Camilla på camilla@sovedyret.dk.

 

Fandt du ikke det produkt du søgte?
Kontakt os på hej@sovedyret.dk eller 22 59 00 16.