Nattøj til børn dækker over flere af vores produkter, da det både er heldragter, 2 delt nattøj eller natdragter med fødder. Udvalget er både drenge og pige nattøj. De helt små børn sover i heldragter og natdragter, mens de større børn, ca. fra 2 år og opefter, starter med at bruge 2-delt tøj til natten. Udvalget strækker sig over størrelser 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110, 116, 122 og 128. Det er fra 0 til 6 – 7 år.
Se alle vores heldragter her.

-60%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Joha Soft Uld Beige Heldragt 2-i-1
419,97 kr.
-30%
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Joha Uld Sort Heldragt
349,97 kr.
-30%
Joha Uld/Bomuld Rose AOP Heldragt
164,98 kr.
-50% Nyhed
Nyhed
Nyhed
-35%

Arbejder på sagen...

No more items available

NATTØJ FRA KENDTE MÆRKER

Sovedyret har børnenattøj, herunder heldragter fra Småfolk, Smallstuff, Soft Gallery og Joha. Det er nogle af de mest populære mærker i nattøj, da de har rigtig mange spændende heldragter med søde og nuttede motiver – og mange er sprængfyldt med gode farver.

Du kan købe en heldragt, der i farve matcher dreng eller pige – og det samme med det 2-delte, som også kommer til piger og drenge. Vi bestræber os altid på at have lige mange drengesæt og pigesæt – og typisk i samme mærke, så du ikke skal give dine børn forskellige mærker på – matche det skal det.

Du har også muligheden for at sammensætte et sæt nattøj med et sæt sengetøj, hvor det samme motiv og farve går igen – dette er for eksempel muligt med Småfolk. Joha har noget rigtig lækkert nattøj og heldragter af uld & uld/bomuld. Du skal nok kunne finde det nattøj til børn som du har brug for.

Historie omkring nattøj

Nattøj er sikkert opfundet i gamle dage, hvor der ikke var isolering i huse, og om vinteren kunne der blive rigtig koldt i husene. Derfor sov man simpelthen i ens tøj. Det startede formentlig senere i de velhavendes hjem, hvor man ikke ønskede at sove i sit daglige tøj, og derfor begyndte at sy tøj til natten i stedet.

Der har eksisteret undertøj i meget længere tid, og det kom i meget forskellige former og typer. Det de fleste måske husker som undertøj, er fra westernfilm, hvor cowboys havde lange underhylere og lange undertrøjer på. De såkaldte pyjamaser, ofte i uld eller andet varmt tekstil.

Det er tit børn der sover i nattøj, hvor voksne måske i højere grad bruger en t-shirt eller damerne en natkjole. Børnene får tit nattøjet på lige efter aftensmaden og får lov til at tulle lidt rundt i det inden de skal puttes. Det mener mange eksperter også, udgør en god overgang til aftentimerne og giver børnene et ritual inden de skal sove. Noget der skulle gøre det nemmere at få børn til at sove.